GT250 R ım için lastik nereden alayım?

Merhaba ,
2010 model GT250R için 110/70 ve 150/70 lastik alayım diyorum , şu an orjinalleri var üzerinde ve güvenmiyorum .

Michelin Pilot Activ 'de karar kıldım , doğru bir tercih midir sizce ? Şehir içi kullanıyorum genelde , yağmurda pek çıkmıyorum.

270+340 TL gibi birşey liste fiyatları . Pazarlık oluyor mu bu fiyatlar üzerinden , kaça bulurum sizce ? Avrupa yakasında nerede alayım , nerede taktırabilirim,kaça takarlar ?
Bir de alırken dikkat etmem gereken birşey var mı ? Üretim tarihi , bazı belgeler vs gibi ?

Teşekkürler yardımlarınız için

zaten kış geliyo bekle moto fuarı olacağında belki daha ucuza bulursun. Sadece tahmin yani moto fuarında lastik olur mu bilmiyorum da ama ben fuarı bekliyorum :)

kabataşta buz motor var michelin satış ve montaj hizmeti veriyor google da arat çıkar zaten ara orayı yardımcı olurlar

üretim tarihine mutlaka bakmalısın çok fazla beklemiş lastik alırsan ömrü kısa olur mümkünse üretimin üzerinden 1 yıl geçmemiş lastik al

Lastiklerle ilgili ayrıntılı bilgi için sitede arama yaptır çok faydalı başlıklar vardı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar