Arama sonuçlarınız

1. Prometheus

Yeme-içme-konaklama Rehberi

Yaptığınız gezilerdeki yemek yiyip ya da konaklayıp memnun kaldığınız veya "kesinlikle uzak durun" diyebileceğiniz yerleri bu başlıkta toplayalım ki benzer rotayı yapacak arkadaşlara ararımız olsun. Yazarken formata uygun davranırsanız iyi olur. Geyik ya da harici mesajlar silinecektir...
  2. Prometheus

22 Saat - 550 KM - 3 Motosiklet

27 Temmuz saat 17 civarı tutan kaşıntım beni (Caponord) R3N'i (er6n) aramaya yöneltti. - Abi hadi akşam Sorgun'a gidelim - Orası neresi - Yau kamp yapıcaz, Ankara'nın bir köyü. - Yok ben gelmem - Gelmezsen olacakları biliyorsun - Tamam geliyorum :P Ardından scorp'un (er6n) da katılmasıyla...
  3. Prometheus

Aprilia Aprilia ETV MILLE 1000 Caponord Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

O kadar BMW başlığından sonra bunu açmasam ayıp olurdu :cherry: Son model Caponord'un özellikleri Motor Hacmi: 998cc Max Güç: 98 bg @ 8250 d/d Max. Tork: 97 Nm @ 6250 d/d Şanzuman: 6 vites Aktarım: Zincirli Sele Yüksekliği: 820mm Yakıt Deposu: 25lt Frenler: Ön çift disk, ABS, arka tek disk...
  4. Prometheus

[Ankara] 21 Temmuz Cumartesi GÜDÜL Gezisi

MT ANKARA - HİTİT GEYİKLERİ GÜDÜL GEZİSİ VE PİKNİĞİ 21 Temmuz Cumartesi 8.30'da İstanbul Yolu Carefour'da buluşulacak, tahminen 1 ila 1,5 saat arası bir mesafe katedilerek Güdül'de orman içinde yer alan göl kenarı pikniğimizi yapacağız. ULAŞIM Ankara - Ayaş yolunu takip etmek gerekmektedir...
  5. Prometheus

Türkiye'nin En Genç Caponord Kullanıcısı

Evet o benim :mrgreen: Bugün 2003 Model Aprilia Caponord aldım. İstanbul'dan alıp geldim hatta Ankara'ya. Süprüz olmasını istediğim için kimseye söylemedim kusura bakmayın :) Fotoğraf temsilidir, çok yakında orjinallerini de yollayacağım.
  6. Prometheus

Motokeyf Artık FB TV'de

Siteden yapılan açıklamaya göre Motokeyf programı artık cumartesi günleri saat 17.00'da FB TV'de olacak. http://www.motokeyf.com/HaberOku.php?id=64
  7. Prometheus

[MT Ankara] EMOK FESTİVALİ Organizasyonu

MT ANKARA - HİTİT GEYİKLERİ EMOK FESTİVALİ Organizasyonu 29 Haziran Cuma gecesi 18.00 civarı yola çıkılacak, tahminen 2 ila 2,5 saat arası bir mesafe katedilerek Eskişehir-Kırka'ya varılacaktır. Pazar günü saat 13.00 civarı da tekrar Eskişehir'den Ankara'ya dönülecektir. Gerçekleştiremediğimiz...
  8. Prometheus

[MT Ankara]10 Haziran Bayındır Barajı Gezisi

MT ANKARA - HİTİT GEYİKLERİ BAYINDIR BARAJI GEZİSİ Bayındır Barajı, Ankara ilinde, Bayındır Çayı üzerinde, içme, kullanma ve sanayi suyu temini amacı ile 1962-1965 yılları arasında inşa edilmiş bir barajdır. Toprak gövde dolgu tipi olan barajın gövde hacmi 553.000 m3, akarsu yatağından...
  9. Prometheus

"Ankara MT Tarihi" Sınav Soruları (I. ve II. Dönem)

"Ankara MT Tarihi" dersinin vize sınav soruları aşağıdadır. Vizeye sadece Ankara MT'nin I. (kuruluş dönemi) ve II. (duraklama dönemi) dönemleri dahildir. Her soru 8,3333 değerindedir istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. :P 1- Ankara MT oluşumu ilk kaç yılında başlamıştır? A) 2008 B) 2007 C)...
  10. Prometheus

Boşladım sanki :)

Arkadaşlar yeni işimden ötürü internete ve dolayısıyla sitemize pek zaman ayıramıyorum şu ara. Birkaç haftaya kadar düzelecek ama. O yüzden bana özelden mesaj atıp da soru soran arkadaşlarım cevap yazamadığım için kusuruma bakmasınlar. Gerçi zaten özelden değil de forumdan yanıt vermeyi...
  11. Prometheus

"İkinci Hayat"la sanal dünya turu!

Bir saat içinde İspanya'da deniz kenarında bir diskoda güzel kadınlarla dans etmek, Dublin'in en işlek barında en güzel masayı kapmak, küçük bir uçakla tropik ormanları gökyüzünden seyretmek ister misiniz?.. Hayır, zaman makinesi kullanmayacaksınız. Uçak biletine de, cebinizde binlerce dolara...
  12. Prometheus

2007/ 1000 Motosikletle 19 Mayıs'ta Anıtkabir'deyiz

EMOK'tan Mehmet Binli, sizlerin de merakla beklediği şu açıklamayı yaptı.
  13. Prometheus

Prometheus'un Ara Motoru

Biliyorsunuz ki enduro seviyorum ve F650GS düşünüyordum. Ancak yaptığım planlar ne yazık ki tutmadı ve enduro sevdamı bir süre ertelemek zorunda kaldım. Kısıtlı bütçemle bir motor almam gerekiyordu ve geçtiğimiz haftalarda bir Hyosung GT250R aldım. :cherry: 1 haftada 1300 KM yol yaptım motorla...
  14. Prometheus

[MT Ankara ve MT Bolu] 22 Nisan Beypazarı Gezisi Raporu

Gittik, kaynaştık, gezdik, yedik, içtik, geldik. Gezinin özeti bu ancak detayları çok fazla. Üçerli gruplar halinde çıktık yola, tüm kurallara uyarak güvenli bir sürüş gerçekleştirdik. Daha sonra biraz geç de olsa Bolulu dostlarımızla toplandık. Ufak bir ilçe turundan sonra, yemek yedik. Daha...
  15. Prometheus

[Ankara] HUROCKFEST 07 Etkinliği

Program: http://www.hurockfest.com/?hurock=program Festival Alanı Kuralları * Festival alanına girecek olan katılımcılar, giriş kapılarında bilet kontrolü ve güvenlikten geçtikten ve de özel bileklikleri taktıktan sonra alana girebilecekler. * Festivali izlemek isteyenler...
  16. Prometheus

[Ankara] I. Bowling Turnuvası

MT Ankara - Hitit Geyikleri Bowling Turnuvası Şok şok şok, flaş flaş flaş.. Hitit Geyikleri dur durak bilmiyor, bir etkinlik bitmeden diğerini düzenliyor :P Sezona hızlı giren geyikler bu sefer de Bowling Turnuvası'yla karşınızda :cherry: Bilkent Rollhouse'ta yapılacak olan turnuvaya...
  17. Prometheus

[MT Ankara ve MT Bolu] Beypazarı Gezisi 22 Nisan Pazar 08.30 - Detaylar: Sayfa 17

MT Ankara - Hitit Geyikleri Beypazarı Gezisi Toplanma: 08.30 Hareket: 09.00 Toplanma Yeri: Eskişehir Yolu üzeri OPET benzin istasyonu KAFE'S Cafe Harita Üzerinde Beypazarı Beypazarı Evleri Beypazarı Dolması Beypazarı Kurusu Bolu’dan Katılacak Mt Üyelerimiz İçin Yol Güzergahı...
  18. Prometheus

[MT Ankara] 8 Nisan Pazar 11.30 Eymir

MT ANKARA - HİTİT GEYİKLERİ SEZON AÇILIŞ ETKİNLİĞİ Daha önce erginbay'ın açtığı mangal olayı bu hafta sonu kendisinin katılmaması sebebiyle iptal oldu, onun yerine hemen alternatif olarak EYMİR Gezisini attım ortaya :) Kimseye danışmadan yaptım ama artık gelebilenleri beklerim. Şimdi kısa bir...
  19. Prometheus

Kenan Sofuoğlu Donington'da Birinci

Az önce biten yarışta Kenan, birkaç kez geçilmesine karşın tüm turları lider olarak tamamladı ve podyuma birinci olarak çıktı.
  20. Prometheus

Ankara Ekibi Motoshow 2007 Organizasyonu

Gidiş: 30 Mart Cuma 23.30 Fatih Ekspresi Dönüş: 31 Mart Cumartesi 23.30 Fatih Ekspresi Program: 1. Haydarpaşa'ya varış. 2. Karaköy'e geçiş. 3. Sabah kahvaltısı. 4. CNR'a geçiş. 5. Fuar gezmesi. 6. Akşam bir yerlerde rakı-balık, bira-mısır vs. türü takılma. 7. Haydarpaşa'ya dönüş...

Yeni mesajlar