Arama sonuçlarınız

1. Prometheus

Garmin nüvi 200 GPS İncelemesi

Uzun zamandır almayı düşündüğüm bir şeydi GPS cihazı. Gerek işim gereği, gerekse tek başıma gezmeyi sevmem sebebiyle ihtiyacım olacaktı (grup gezilerinde kaybolmak daha keyifli oluyor :cherry: ). İşte huzurlarınızda Garmin nüvi 200. Garmin nüvi 200'ün geniş ekranlı versiyonu olan 200w...
  2. Prometheus

[MT Türkiye] 7. EMOK Festivali Katılım Listesi

Listemizi oluşturalım da kim gelecek kim gelmeyecek bilelim de mi ama :P
  3. Prometheus

Ankara - Güdül İlçesi - Sorgun Beldesi "Emrah Özbütün Ağaçlandırma Alanı"

Bir süredir sessiz sakin ve derinden yürüttüğümüz "ağaçlandırma alanı" hakkında bilgi verme zamanı geldi diye düşünüyorum. Çünkü şu noktadan itibaren herkesin görüş ve desteğine ihtiyacımız olacak. Geçtiğimiz pazartesi günü kaybetmiş olduğumuz Emrah arkadaşımız için bir ağaçlandırma alanı...
  4. Prometheus

İnternet problemi

Bazı sitelere girebilirken bazılarına giremiyorum sebebi ne olabilir. Örneğin, bizim siteye girebilirken turkcell.com.tr ye giremiyorum. Ancak vtunnel.com sitesi aracılığıyla açabiliyorum turkcell sitesini. Buradan aklıma gelen ilk şey DNS ayarları. Ancak otomatik dns'leri kullanıyorum. Ne...
  5. Prometheus

Emrah Özbütün ve Motosiklet.NET Ankara Ekibi

Şu linkten izleyebilirsiniz: http://video.yahoo.com/watch/2962349/8498164 http://video.google.com/videoplay?docid=1340316409729200048
  6. Prometheus

Emrah Özbütün (Pararescue)

Emrah ÖZBÜTÜN Bu forumda bir insanın en son başlık açmak isteyeceği yerdir sanırım bu bölüm. Benim de bu başlığı açarken bir yandan içim kanıyor, bir yandan da kendimi bunu yapmak için sorumlu görüyorum. Kolay değil; 21 yaşında, okulu biteli henüz bir sene olmuş bir astsubaydı Emrah. İşini...
  7. Prometheus

Emrah (Pararescue) Arkadaşımızı Kaybettik

Bir gün böyle bir başlık açacağım aklıma gelmezdi. Sabah aldığım bir haberle yıkıldım. Arayan Emrah'a motorunu satan başka bir siteden arkadaşımdı. Ruhsatta kendi adı yazdığı için jandarma onu arayıp Emrah'ın vefat ettiğini söylemiş. Arkadaşımız Aprilia Pegaso motosikleti ile bilinmeyen bir...
  8. Prometheus

Akvaryum İle Uğraşanlar

Bir başka anlamlı Konu Dışı başlığıyla birlikteyiz :P Çoktandır aklımda olan, akvaryumda balık besleme fikri şu aralar tekrar kıpraştı bende. O yüzden bu işlerden anlayanların yardımlarına ihtiyacım var. İlk olarak Beta cinsi balık besleyerek başladım bu serüvene. Fanus içinde bir adet betam...
  9. Prometheus

[Ankara] 11 Haziran 2008 Çarşamba Buluşması İPTAL EDİLDİ!!!

Tarih: 11.06.2008 Saat: 18.30 Yer: Anatolia Cafe :P
  10. Prometheus

0 rh- Kan İhtiyacı

Ankara GATA'da, Kalp ve Damar Hastalıkları Bölümü'nde yatan 6 yaşındaki Tuğba Çalışır için 0 rh negatif kana ihtiyaç var. Kan verebilecek durumda olanların GATA'ya başvurmaları rica olunur.
  11. Prometheus

[MT Ankara] 8 Haziran Pazar Murti06'yı Batman'a Askere Yollama Buluşması

8 Haziran Pazar Saat 13.30'da Ahlatlıbel'de (Çankaya Belediyesi Tesisleri) buluşuyor ve çimlere yayılıyoruz. Piknik çerçevesinde geçecek olan bu buluşmamızda; evlilerin eşlerine börek, çörek vs. yaptırması ya da alması; bekarların da içecekler ve tatlıları ayarlamaları rica olunur :P Çarşamba...
  12. Prometheus

[MT Ankara] Haziran 1. Hafta - Çarşamba Toplantısı

Tarih: 4 Haziran 2008 Saat: 18.21 Mekan: Anatolia Gürbüzcell, Anatolia krokisini koyacaktır eminim ki :P
  13. Prometheus

[MT Ankara] 31 Mayıs -1 Haziran Sorgun Göleti Kampı

(bu fotoğraf gezimizde çekilmiştir) Detaylar ve fotoğraflar daha sonra... :) Murti06'da var fotoğraflar, onu sıkıştırın :P
  14. Prometheus

[MT Ankara] Apar topar Karagöl Gezisi - 24 Mayıs Cumartesi

Saat 14.15'te 1011 Kavşağı'ndaki Petrol Ofisi'nde buluşuyoruz. Çubuk - Karagöl'e gideceğiz. Gelenleri bekleriz :cat:
  15. Prometheus

Keneden Korunma Yolları

Yaz geldi ve gezilerimiz başladı. Bununla birlikte kene vakaları da ne yazık ki artmaya başladı yine. İnternetten birkaç derleme yaptım. Umarım işinize yarar: Konuyu bilerek buraya açtım. Çünkü belirttiğim gibi, biz motorcuları yakından ilgilendiren bir konu. Kene ısırmasına karşı öneriler...
  16. Prometheus

[MT Ankara] Hitit Geyikleri T-Shirt Alım Yoklaması

Geçen yıldan beri "MT Ankara - Hitit Geyikleri" şeklinde bahsettiğimiz, Motosiklet.NET Ankara ekibi için t-shirt yaptırma işlemine sonunda girişebiliyoruz. :cherry: 28 Mayıs toplantısında da tekrar konuşacağımız t-shirt'ümüzün arkasında yer alacak amblem şu olacaktır: Önünde ise...
  17. Prometheus

[Ankara] Hitit Geyikleri :: 28 Mayıs Çarşamba "Eğitim CD'si izleme": 28-05-2008

Haftaya çarşamba, Anatolia Cafe'de MSF Eğitim CD'sini izleyeceğiz. Herkesin bilgisine sunarım :) MSF için bkz. google :P
  18. Prometheus

[Ankara] 31 Mayıs Sorgun Göleti Kampı

Ankara Güdül İlçesi, Yeşilöz Beldesi'ne bağlı Sorgun Göleti'nde kamp yapacağız. Yakın bir yer seçmemizin amacı, ufak cc'li motorlara sahip arkadaşlarımızın da kampımıza ortak olmaları ve daha önce kamp yapmamış olanların kamp kültürüne alışmalarıdır...
  19. Prometheus

[Ankara] Çarşamba

Saat 18.30'da Anatolia Cafe'deyiz. Anatolia Cafe, Türkocağı Caddesi üzerinde Anadolu Kongre Merkezi'nin içinde. Anadolu Kongre Merkezi de Milli Kütüphane'nin karşısında Tedaş'ın arkasında. Milli Kütüphane de 7. Cadde'nin başında. 7. Cadde de Bahçelievler'de. :P :P
  20. Prometheus

10-11 Mayıs // MT'nin cesur yürekleri Büyükoturak'ta buluştu!

Muhteşem bir kampın ardından evime gelebildim :) Hemen kampı özetliyeyim, ardından arkadaşlar çektikleri fotoğrafları yükleyecekler. İlk gelen en uzaktaki Ankara oldu, 7 motosiklet-8 kişi şeklinde kamp alanına ulaştık. Daha sonra 2 motosiklet-2 kişi ile orta uzaklıktaki İzmir ulaştı kamp...