Arama sonuçlarınız

1. K

Sürücü Belgesiz Araç Kullanmak

Slm arkadaşlar.gereksiz bir konu bence ama arkadşımı kıramadım onun için sizleri rahatsız ediyorum.arkadaşım 09.05.2011 tarihinde ehliyetsiz olarak yakalanmıştı cezasını yedi (ki bence olması gerekende bu) neyse uslanmamış demekki 17.08.2011 tarihinde tekrar yakalanmış cezasını yazmışlar.ilk...
  2. K

Çin malı scooter Soğutma kapak sorunu YARDIM..

Çin malı 150cc lik scooter im var bujiyi sökmüştüm geri takarken silindiri saran soğutma kapağına düştü alt koruma kapağı biraz kırdım bujiyi çıkarttım ama o kapak kırıldı o kapağı değiştiricem ama baktım anca motor inerse değişir gibi görünüyor başka bir yolu varmıdır acaba üstadlar Linkteki...
  3. K

150 cc scooter karbüretör sorunu!!!!!!

150cc lik scooterim var sabit hızla giderken az gaz verince pusuyo geridüzeliyo hava filitresini değiştim karbüretörü temizledim hava ayarı yapıldı ama çok bişey değişmedi.sanayiye gittim adam ayar fln yaptı karbüretör ölmüş dedi.manifolt çontası değişti hala aynı kaf ayıyı yicem lütfen yardım...
  4. K

Mach 1 150 Çok yakıyor.....

Sabit hızla gidiyorum az gaz verince motor boğuluyor gibi oluyor.sonra geri düzeliyo gibi oluyo. Çok yakıyor.kafayı yicem..beyler lütfen yardım edinnnnnnnnn.
  5. K

ikinci el scooter alırken nelere dikkat edilmeli

arkadaşlar ikinci el scooter alırken nelere dikkat etmeylim nesine bakmalıyım beni birr aydınlatırsanız çok sevinirim ŞimDİdEn Tşkler
  6. K

Mondial 150 RS mi Kuba mı?

Bunu mu MOnDiaL 150Rs Motor : Tek Silindir, 4 Zamanlı Silindir Hacmi : 150 cm³ Silindir Çapı ve Strok : 57,4 x 57,8 Sıkıstırma Oranı : 9,2:1 Maksimum Tork : 8,3 Nm /6500 d/dak Soğutma : Fan Soğutma Çalıştırma : Elden ve Ayaktan Marşlı Ön fren : Disk Arka fren : Kampana Yağlama...

Yeni mesajlar