Mach 1 150 Çok yakıyor.....

Sabit hızla gidiyorum az gaz verince motor boğuluyor gibi oluyor.sonra geri düzeliyo gibi oluyo.
Çok yakıyor.kafayı yicem..beyler lütfen yardım edinnnnnnnnn.

Sen onun Kabrötörünü değiştir sonra Bujıye baktır. Bendede falcon vardı cok yakıyordu kabürütör değişti ve sapa saglam oldu.. Birde hava filtresini degıstır ...

hava filitresini değiştirdim biraz düzeldi sonra geri başladı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ateşleme sisemi o zaman buji-kablo-bobin hatta alternatör bakılma sırasıyla.

ayni sorun bende de war motorum asya 150 t1 full depo ile 170 km bilemedin 180 km yol yapiyor kafayi yiyicem bende hortumlarda catlak vardir dediler baktirdim, karburatorde sorun war dediler degistirdim, hava filtresi dediler degistirdim ama sorun halen cozulmedi bilen warsa banada yardimci olsun lutfen:salut::salut::salut:

sibop ayarı yaptır dedi biri nedir o bilen varmı.lütfen yardım edin ark

arkadaşlar lütfen yardım edin.sibob ayarı nedir 7800 deki motorun sibob ayarı bozulurmu gerçi çinmalı ama

Son düzenleme:
sibop ayarı yaptır dedi biri nedir o bilen varmı.lütfen yardım edin ark

arkadaşlar lütfen yardım edin.sibob ayarı nedir 7800 deki motorun sibob ayarı bozulurmu gerçi çinmalı ama

arkadaşım subap ayarıyla alakası yok banada aynısını dediler ben baktırdım ama normal çıktı başka birşey wardır.

Sabit hızla gidiyorum az gaz verince motor boğuluyor gibi oluyor.sonra geri düzeliyo gibi oluyo.
Çok yakıyor.kafayı yicem..beyler lütfen yardım edinnnnnnnnn.

bunun nedenı 1 hava fılresı 2 hava fılteresının yanındakı sungerler 3karbüratörü temizlet 4hava gaz ayarı yaptır en sonda ateşleme bobınenı bı bak

denmim kardeşim bunları inş olur kafayı yedim kaç gündür.çok tşk ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar