Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk olarak kullanım amacı önemli scooter var scooter var. daha sonra alacağın makinanın yaşı yaptığı km ye göre dikkat edilecek noktalar var. ama en önemlisi kullanım amacına göre birşey almalısın yanı kışın motosikletin yatarken yanından geçtiğinde kanını kaynatan üstüne atladığında sorunlarını resetleyen birşey (kusura bakma motosikletimi özledim de)
Motorun -marka- kalitesine göre değişir bu sorunun cevabı (scooter diğer motorlara nazaran arıza çıkarma ihtimali daha düşük bir motordur ama marka önemli dediğim gibi)
valla adamım bak jantlara bak eğiklik olmasın. motorun sesini dinle. bin test et.200-300mt git gaz yemesini kontrol et. frenlerine bak yeterlidir. kaporta 2.planda kontrol edilcek şeydir. alcaksan bunlara bakmalısın. ben satıyorum mesela.. para verceksin sonuçta içine sinmeli aldıgın şey. ucuz et aadi yahni olmasın yani
Bizim gibi motosiklet kullanıcılarının bakacağı yerler belli zaten lastikleri aşınmışmı aşınmamışmı herhangi bir yerinde kırık varmı yok mu direksiyonu duz tuttuğumuzda düz gidiyormu ruhsattaki numaralarla motordaki numaralar birbirini tutuyormu? Motorun içindeki muameleden anlamadığımız için bağriz bir sorun yoksa gerisi ustaya kalmış.
sakın kaportasıan görüntüsüne aldanma...
ilk önce bin çekişine bak fRENLERE fln bak amortisörleri kontrol et jantlarda ve lastiklerdede sorun yoksa ..hadi hyrlı olsu n