Arama sonuçlarınız

1. R

1000cc tavsiye !!!!

Selamun aleyküm arkadaşlar. İlk önce şöyle basliyim . İlk motor olarak aile yadigarı mz ile başlamıştım. İlerleyen zamanlarda para biriktirip bi hevesle ybr aldım yillar gecti ybr yi 55.000km kullandım ve sattım ve ninja 250 aldim. Onuda uzun yıllar kullandım ve dedim ki kendi kendime artik...
  2. R

Öğrenci işi motor tavsiye

Kardeşime motor alacağız ama maddi durum kısıtlı kendimde amotor almak üzereyim kardeşim 19 yaşında yeni a2 aldı cg tarzı düşünüyoruz ucuz diye hani 2 yıl kullansın sonra yurtdışına gidicek
  3. R

250cc UZUN YOL MOTORU SEÇİM

selamın aleyküm beyler. yaşım 27 . 250cc ye geçmek istiyorum bundan önce 20.000km lik ybr tecrübem oldu. 400 cc veya 300 o tarz motorlar var kafamda ama sizede danışmak istedim r25 diye düşümdüm gerçekten hoşuma giden bir alet rahat olurmu nasıl olur :silent: duke 390 dedim biraz pahalı :pr...
  4. R

125cc tavsiyeler tecrübeler anlatır mısınız yorumları bekliyorum kardeşlerim

125cc olarak tavsiye istiyorum bir ybr diyorum bir cb125e karar veremiyorum sizce ne yapmalıyım beyler :pr::pr: bana tavsiye verin test yapanlar falan varsa anlatın yani :thumleft::thumleft:
  5. R

viteslerle başım dertte acil acil acil !!!!

kanuni breton 125 in 1 ileri 4 geri demek ne demek anlatır mısınız ve salcano wolfun viteslerini anlatın acillll
  6. R

salcano wolf mu breton 125 mi :D

arkadaşlar hangi motoru almalıyım yakıt hız performans olarak dayanıklılık olarak değerlendirme yapın konför nasıl :D
  7. R

kanuni cup clk 100 yani x mi yoksa kanuni breton 125 mi yeni başladım ne alayım

ne alayım arkadaşlar yaş 14 hangisi daha iyi olur ve breton 1 ileri 4 geriydi demi ya yapamasssam ne alayım hem yakıt fln o yönden ne olmalı hız fln ve dayanıklılık
  8. R

tavsiye ve bilgi verirmisiniz

kanuni breton 125 ve kuba çita 150 bilgiler ve tavsiye anlatın tavsiye verin
  9. R

tavsiye ve bilgi verirmisiniz

kanuni breton 125 mi mondial driftmi 125 mi yeni başlıyorum sizce ne almalıyım hangi motoru tercih etmeliyim :silent::silent:
  10. R

yeni başladım acemiyim kanunibreton125 mi yoksa kanuni cup100 mu almalıyım tavsiye ve

ne almalıyım tavsiye verirmisiniz :D ayrıca debriyajlıyı pek bilmiyorum aslında bilmediğim 1 ileri 4 geri fln varya bir yardımcı olun ne alayım
  11. R

yeni motor alanlar için tavsiyeler verirmisiniz

arkadaşlar sa ben ilk defa debriyajlı motor alacağim pek bilmiyorum kullanamassam korkusu var acemiyim sizce ne almalıyım kanuni breton 125 uygun mu :silent:

Yeni mesajlar