yeni motor alanlar için tavsiyeler verirmisiniz

arkadaşlar sa ben ilk defa debriyajlı motor alacağim pek bilmiyorum kullanamassam korkusu var acemiyim sizce ne almalıyım kanuni breton 125 uygun mu :silent:

12312313.kez açılmış konuyu açtığınız için tebrikler. Araştırırsanız başlangıç için yazılmış onlarca taktik-bilgi-yapılması gerekenleri bulabilirsiniz.

Breton uygundur. Birde koruma demiri takarsınız... Düşe kalka öğrenirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
La anlamadıgım bişey var nedir bu tavsiye merakı.

Sonuçta motora sen bincen parasını sen vercen. Ben hiç kimseyle fikir alışverişi yapmadım. Bu olcak dedim Aldım. Başlangıç motoru diyosun biraz mantık yürüt. Burdakiler sana ne diyecek ? ya cup yada ybr tarzı bişeyler dicekler. Bunu buraya 50 kere yazıpda ulaşman mantıksız bence. Kalkıpda 1000 lik kavazaki al demezler zannımca.

Motordan önce ehliyet , kask ve ekipman !! Motor 2. planda. :farao:

yukarıdaki 2 yorumda yeterince açıklanmış sanırım. ama breton mantıklı olabilir ilk motosiklet için. keyifli sürüşler şimdiden.

olurmu canım onu alacağına biraz daha üstüne koysun bugatti veyron alsın. biraz yakar ama alacağı zevke değer :)
pardon arabaydı lan o :)

52321. konu şerefine

congratulations-2271.gif

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor hacmini saten çözmüşün az çok bilgili olduğunu düşünürekten bana kalırsa hondaya bakman olucak çin işinden önce bi uzak dur seni motorlardan soğutmasın cb 125 ace veya cb125 olmadı cbf 150 param var diyorsan cbr 125r dahada çok diyorsan yzf125r

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar