1000cc tavsiye !!!!

Selamun aleyküm arkadaşlar. İlk önce şöyle basliyim . İlk motor olarak aile yadigarı mz ile başlamıştım. İlerleyen zamanlarda para biriktirip bi hevesle ybr aldım yillar gecti ybr yi 55.000km kullandım ve sattım ve ninja 250 aldim. Onuda uzun yıllar kullandım ve dedim ki kendi kendime artik gercek bir ss motora gecmeliyim diyerek arabayı da satip r6 aldım gel zaman git zaman kazasız belasız 3yil kullandim yaz kış artık r6 mı sattım ve 1000cc bi ss yada naked makine almayı düşünüyorum taysiyelerinizi bekliyorum.r1m,zx10r,s1000rr,1000rr sp vb onerlerinizi bekliyorum mt10 falanda olabilir bu arada 16yildir motorsiklet kullaniyorum 34yasindayim kolay gelsin okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler

Böyle soruları kullanıcılarının yorumlarını alarak almanı tavsiye ederim. Birazdan CG, CBR 250, R25, Pulsar kullanıcıları hayalindeki motorları yazacaklar. Klasik forum kafası işte. Bu forum kesmez o açıdan sizi. Yorumların %99' u tipini, sesini sevdikleri motosiklet tavsiyelerinden oluşacak.

Hepsinin illaki Facebook grupları vardır, ki zira test edebileceğiniz motosikletler de vardır bayilerinde (il yazmıyor profilde). Test ederek bakın derim. Örneğin İstinye Borusan - BMW test motosiklet imkanı sunuyor.

Another troll. Bıkmadınız mi abi hala yani troll liyeceksin bari fake verme, önceki konunda 27 yasimdayim diyon burda 34 diyon hey Allahim :D

Troll olduğu çok bellide degilsede bu forumda en twcrubelı abimiz sensindir herhalde sbizim sana sorular yoneltmemiz lazım

"3 nisanda inazumaya karar kılmış" biri için 1000cc az kalır 1300 hayabusa verelim abime...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim anlayamadigim bu trollukte ne var ?
para var mi?
niye yapiyoolar bunu?
iyi para varsa biz de yapalim...

Kuba ve YBRli dar gelirli veya cahillerden baska kullanicinin kalmadigi MT forumlarinda bu tip konular kufure ugruyor baba. Keske hic acmasaydin konuyu :)

Kimseyi yermek icin yazmadim. Sadece hayaller ve gercekler.

hemen taşlamayın len, arkadaşının hesabından yazan başka biridir belki de?

Kuba ve YBRli dar gelirli veya cahillerden baska kullanicinin kalmadigi MT forumlarinda bu tip konular kufure ugruyor baba. Keske hic acmasaydin konuyu :)

Kimseyi yermek icin yazmadim. Sadece hayaller ve gercekler.

Dar gelirli ve YBR li yada motosiklet konusunda cahil arkadaşlardan rahatsız olup kimseyi yermek istemiyorum demen de enteresan olmuş.

Bu hesap 4 farklı kişi kullanuyor inazuma alan benim kardeşim lütfen taslamayin adam akıllı cevap verin vermeyecekseniz yazmayin daha iyidir eyvallah cevap veren herkese teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------

Kaç para verip makine alacağız soru işareti kalmasin kafamizda adamlar yok troll yok bilmem ne

Dar gelirli ve YBR li yada motosiklet konusunda cahil arkadaşlardan rahatsız olup kimseyi yermek istemiyorum demen de enteresan olmuş.

Bilgisizce bu bilgisizligini sergileyen arkadaslar disinda dostlarim ve motorcular kisminda gelir motor sinifi ayrimi yapmadim hic bir zaman. sigir ducatili adam da ezdim, motorsuz olup motorlarla ilgili cok konusan adam da.

Ben sadece forum profilinden bahsettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar