Arama sonuçlarınız

1. blueway2

Sıfır Lastik Bekleme Süresi

Merhaba, Sürekli artan döviz kuru ve fiyatlar sebebiyle lastik değişim zamanım gelmemesine rağmen motoruma anlaş capra rd lastik alıp kenara koymak istiyorum.Bu konuda iki görüş var sıfır lastik 3 sene bekledikten sonrada kullanılır.Birde beklesede sertleşir verimi düşer diye. Bu konuda...
  2. blueway2

Birtan Terziahmetoğlu kaza

Motosiklet sevdalısı nc750x ve Africa Twin sahibi abimiz Birtan Terziahmetoğlu büyük bir kaza sonucu ağır yaralanmış olup Akhisar Mustafa Kirazoğlu devlet hastanesine kaldırılmış.Bilinci açık ama iç kanama riskine karşı yoğun bakıma alınmış.Bacakları,kalça ve kaburga kemiğinde kırıklar...
  3. blueway2

2021 Nc750x dct ne kadar farklı olabilir?testler abartılıyor

2021 Nc750x dct testlerde abartıldığı kadar farklımı sizce?sadece 3 bg artan son hızı değişmeyen 5 kg hafifleyen,yere yakınlaşması sonucu eski heybetini kaybeden bu motosiklet ne kadar farklı olabilir.113.600 TL lik satış etiketine sahip
  4. blueway2

Mantıken yeten 250 cc duygusal yönden neden yetmez?

Değerli Arkadaşlar, 45 yaşındayım hafta sonları şehir dışı günlük geziler yapıyorum,yılda bikaç seferde kamplı tur'a gidiyoruz.7 yıl 53,000 km cbf150 ve 2 yıldırda 32,000 km'dir inazuma kullanıyorum.Mantıken bana şehir içi ve dışı yeterli geliyor,otobana çıkmıyorum.Fakat arkadaş grubunda büyük...
  5. blueway2

İnazuma gw250 den sonra nc750x dct mi tracer 700 mü?

Değerli arkadaşlar 53.000 km Cbf150,23.000 km inazuma kullanımı sonrasında motoru büyütmek istiyorum.Kolay karar verebilme ve kolay alım satım işlerini yapamamam sebebiyle doğru karar verebilmek ve son motorum olmasını istiyorum.Yaşım 45 olup motosikleti hafta sonları şehir dışı yola gitmek ve...
  6. blueway2

inazuma gw250'den sonra nc750x dct nasıl gider yada tracer 700 'emi yönelmeli?

Değerli arkadaşlar, inazuma gw250 motorumu 2016 nc750x dct alarak büyütmek istiyorum.Boyum 1,69 kilom 75 olup bacak boyum uzun olduğundan ayaklarım yere değiyor.Fiziksel olarak çok kuvvetli değilim öncedende bel fıtığı atlattım dolayısıyla amörtisör ve sele konforuda benim için hayli önemli. Bu...
  7. blueway2

cbf150,inazuma ya sonra?

Herkese merhaba 53,000 km cbf150,sonrasında inazuma peki ya daha sonrasında üzerine ne alınabilir?Konfor,ağırlık,yakıt,ikinci elde tercih, önemli şeyler tabikide.hem şehir içi hemde uzun yola gelebilecek.nc750x hakkında hem olumlu hemde olumsuz çok yorum okudum.Aklıma gelenler...
  8. blueway2

Boyun ağrısı Kask tavsiyesi

Değerli arkadaşlar,Uzun süredir Scorpion exo 500 kask kullanıyorum kaskın ağırlığı 1550 gr kapalı kask olup rüzgar korumasıda iyi geliyor fakat,son dönemde boyun ağrılarım oluştu.Kaskın ağırlığı boyun için risk teşkil edermi?Marushin 999 marka kasklar 1100 GR imiş,rüzgar korumasının vasat olduğu...
  9. blueway2

Cbf150,büyütmek,bel fıtığı ve seçim

Değerli arkadaşlar 52.000 km’dir cbf150 kullanıyorum hafta içi toplamda 15 km işe git gel,hafta sonlarıda 200-400 km lik şehir dışı tur yapıyorum.cbf’in kapasitesinin düşük olması sebebiyle büyütmek istiyorum,geçen sene bel fıtığı başlangıcı teşhisi konuldu.İnazuma yada nc 700-750 s/x...
  10. blueway2

cbf150'den sonra hangisi x-max,x-city,inazuma vs...

Değerli Arkadaşlar. Motor tecrübem spx 103,today,scooty pep,Honda Beat toplamda 20.000 km,Honda cbf150,34.000 km'dir. Hafta içi işe gidiş gelişte toplamda günlük 12 km.Hafta sonu aynı gün 250-300 km'lik uzunyol geziler yapıyorum. Gizli sinizüt olduğundan kafam soğuk aldığında diğer gün çok...
  11. blueway2

haftada 5 birim lastik inmesi

Merhabalar,çok şükür çok sevdiğin bir cbf150'm var,Allah herkesin gönlüne göre, istediğini ve hayırlı olanı nasip etsin.Motoru hergün kullanıyorum.Sorunum ön lastiğim 1 haftada 5 birim hava kaybediyor.Arka lastikte sıkıntı yok.Tamirci kontrol etti patlak çatlak jantta yamuk yok , çözüm olarak...
  12. blueway2

Takım elbise,kumaş pantolon üzerine kışın nasıl giyinebiliriz?

Dostlarım,işyerinede motorla gitmek durumundayım.takım elbise giyiyorum.diz örtüsü güzel ama bacakların arka kısmı ve baldırlar tam kapanmadığından üşüme oluyor hava dahada soğuyunca sıkıntı olacak.Giymesi kolay ve pantolonu kırıştırmayacak bir ürün varmıdır tüm kış...
  13. blueway2

cbf 150 touring cam ve asansörlü rüzgar deflektörü kelebek cam

Değerli Kardeşlerim, sadece iki gün kullandığım kaliteli doğu batı hondadan aldığım uzun tur camı ve ilave uzatma asansörlü kelebek camı satılıktır.ilan detayları...
  14. blueway2

Irc lastikle bonsun marka lastikler aynımı?

Arkadaşlar dün cbf150 motoruma ırc marka lastik takılması için anlaştım işlem yapıldıktan sonra herşey güzel geziyorum bugün bi baktım arka lastik ırc ön lastikte bonsun yazıyor yazıyı okuduğum gibi şok oldum.bugün işyerleri kapalı olduğundan görüşemedim internetten biraz araştırma yaptım yine...
  15. blueway2

TVS TVS Scooty Pep Kullanıcıları

Merhaba tvs scooty pep kullanıcısı olarak forumumuzda eksik olan başlığımızı bilgilerimizi paylaşmak için açıyorum.