Irc lastikle bonsun marka lastikler aynımı?

Arkadaşlar dün cbf150 motoruma ırc marka lastik takılması için anlaştım işlem yapıldıktan sonra herşey güzel geziyorum bugün bi baktım arka lastik ırc ön lastikte bonsun yazıyor yazıyı okuduğum gibi şok oldum.bugün işyerleri kapalı olduğundan görüşemedim internetten biraz araştırma yaptım yine irc üretiyor deniyor ama ırc 1. Kalite bu 2. Kalitesimi yoksa bilemedim sonuçta ırc parası verdik

Motosikleti
Hero X Pulse 200
valla irc nin 2. kalitesi varsada içler acısıdır o zaman.. şaka bir yana bilgim yok..

cbf nin lastikleri pahalı değildi 150-200 liraya mişlen taktırsaydın keşke kafan rahat olurdu

20,000km orjinal duro marka lastikleriyle kullandıktan sonra bu takılanlar çok güzel geldi bana, yağmurda yol tutuşu frenlemesi çok güzelleşti.Ama bu bonsun yazısını görünce yüzümdeki gülümseme gerilme şekline dönüştü.bunlar taktırma dahil 150 tl'ye geldi.Şehrimiz mahrumiyet bölgesi olduğundan başka marka bulamadım.Kargo ile mishelin almayı düşündüm ama çok yumuşak ve ömrü az olması ve fiyatınında takma ve kargoyla 250 tl'ye gelecek olması sebebiyle vazgeçtim.

ikiside farklı marka ama birlikde bi lastik çıkardılarmı bilemiyorum ama irc ayrı bonsun(dandik) ayrı netten arattırdıgımda bonsun daha çok iç lastik falan yapiyor şuanda

dipnot : aynı olabilme ihtimali de var kafam karışdı :D

o kadar para vermişsin alsaydın bi michelin pilot serisi kafan rahat

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benzer bile olsa insan ikisinide aynı marka ister çünkü insanı kıllandırır böyle bi durum..

ikiside farklı marka ama birlikde bi lastik çıkardılarmı bilemiyorum ama irc ayrı bonsun(dandik) ayrı netten arattırdıgımda bonsun daha çok iç lastik falan yapiyor şuanda

dipnot : aynı olabilme ihtimali de var kafam karışdı :D

o kadar para vermişsin alsaydın bi michelin pilot serisi kafan rahat
Aynen bende çok kıllandım araştırmaya çalışıyorum pek kimsenin başına gelen bir durum değil heralde marka olarakda duyulmamış

michelin ve metzeller i ülkemiz asfaltı şartlarına göre tek geçiyorum ( fiyata göre )

Pilot street ıslaktaki performansını görsen irc nin yüzüne bakmassın asfaltıda iyidir bende diyordum bi lastige o kadar para verilirmi diye ama alınca isler degisti

Ben de irc kullanıyorum, ıslak zemin haricinde fena değil. Frenlemeyi iyi kombine ederseniz kolay kolay kaymaz. Moralinizi bozmayın.

kaliteli lastikle aradaki fiyat farkı senin canından değerlimidir dostum.

Elbette değil.bu arada üretici firma olan anlaş lastiğin merkezini aradım bonsun lastiğide kendîlerinîn ürettiğini bonsunu yurt dışına ırc yi yurt içine satıyoruz dedi kalîte olarak ikiside aynı dedi

Arkadaşlar internetten lastik alabileceğimiz siteler hangileri motorsiklet için ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar