250cc den 700-750cc ye geçişte her iki motosiklette sizi zaten ziyadesiyle tatmin edecektir.
Bu iki motosiklet arasında vaktiyle ben de ikilem yaşadım ve araştırmalarım sonucu estetik algım dahilinde tracer700 e karar verdim.
Herkesin kendi fikri olmakla birlikte, iki motosikleti de kullanmış birisi olarak;
1-) İki motosikletin de yakıtı benzer. Tracer yaklaşık 20bg daha fazla. Nc nin 3 lt yaktığı yerde tracer 3,5 yakar. Her vites ve devirde de gazı açınca müthiş ivmelenir.
2-) kumanda düğmesini bile yorumlayan olmuş

sanırsın evlerinde laboratuvar var, oturup kumandaların bileşenlerini, plastik kalınlığını incelediler. İki motosikletinki de güzel.
3-) Nc de arka amortisör kronik patlar.
4-) Nc de sele serttir.
5-) Frenleri Tracere oranla zayıftır. ( belki fren iyidir fakat motor ağır olduğu için durma mesafesi tracere göre uzundur, tracerin çift ön disk ve hafif oluşu çok iyi fren performansı sunar)
6-)Tracerin fabrika çıkış lastiği Nc den iyidir.
7-) Tracerin alt kısım Nc ye göre daha aşağıdadır biryerlere vurma, takma olasılığı vardır NC bu yönüyle daha iyidir.

Tasarım, göreceli olmakla birlikte tracer daha albenilidir, işçilik, parça estetiği daha yüksektir
Sonuç olarak ben tracer aldım, Nc de kullandım. Şuan elimdeki motosiklet Nc de olsa mutlu olurdum. İki motosiklette çok güzel.
Sağlıklı günlerde kullanın.