Arama sonuçlarınız

1. B

honda ps150 egzantirik zincir ve takımı nereden bulabilirim.

honda ps150 için egzantirik zincir egzantirik üst çubuk egzantirik alt çubuk egsantrik gergi almam gerekiyorda yetkili servis türkiye'de yok yurtdışındanda uzun sürede gelebilir fiyatıda net değil falan dedi. bunları kaliteli yan sanayi olarak nerede bulabilirim.
  2. B

Honda ps150i lastik önerisi

merhaba. honda ps150 motorsikletimin lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum baya bir aşındı. 110/90 – 13 - ön 130/70 – 13 - arka şu anki lastikler bridgestone hoop ne önerirsiniz acaba 700-800 tl'ye kadar çıkabilirim lastik konusunda. benim için önemli olan yol tutuş / ıslak zemindeki performansı...
  3. B

Alarmlı Disk Kilidi

Selamlar Honda ps 150 motor almayı düşünüyorum ve motoru bahçeye koyduğum zaman rahat rahat uyumak istediğimden :) alarmlı disk killidi taktırmayı düşünüyorum.. istediğim motor yerinden hareket etse dahi hemen ötsün ,, diğer disk kilitlerinde darbeye karşı veya alarmın kendisi ile...
  4. B

Yamaha Neos 100 hava filtresi değişimi

Selamlar Yamaha neos 100 hava filtresi ıslak tip tabir ettiğimiz filtreden olması gerekiyor sanırım.. Ama 5 tl'ya satılan sarı süngerimsi bir şeyi takıp geçiyorlar ,, Kitapcığındada filtreyi çıkartıp yağla temizleyip o şekilde takılıyor gibi şeyler var sanırım , yabancı dil olduğu için tam...
  5. B

Buji başlığı

Yamaha Neo's 100 2 zamanlı motor'da ilk başlarda Ngk br7hs buji takılıydı motorun çok benzin yakmasından şüphelenip orjinalinin br8hs olduğunu gördüm.. Buji başlığına sığmadığı için tıraşlayıp başlığa yerleştirdik , benzin tasarrufunu inanılmaz oranda etkiledi.. En son tamirciye buji...
  6. B

Buji Kablosu yerinden çıkıyor

Selam Motorun hava filtresi kutusu arada yerinden çıktığı ve çok deforme olduğu için geçen gün servisine gidip değiştirttim. Sonra motora bindikten sonra , motorun gücü ve çekişi çok zayıfladı ben acaba yeni hava filtresi kutusu tam oturmadımı yada gerekli hava sirkülasyonu gerçekleşmiyor diye...
  7. B

Hava filtresi kutusu tam olarak oturmuyor

Yamaha Neos 100 (2 zamanlı) motorumda hava filtresi tam olarak oturmuyor , hatta geçen gün kutu komple yola fırladı.. :) Kutu'nun tutması gereken bazı kısımları fazla deforme olmuş sanırım o yüzden tam olarak yerine geçmiyor.. Yeni bir hava filtresi kutusu almam gerekirse bunun fiyatı kaç tl...
  8. B

Gaz kestiğim zaman motor stop ediyor !!

Motorsiklet 2 zamanlı yamaha neo's 100 İlk çalıştığı zamanlar direk marştan çalışmıyor genelde ayak pedalıyla 1-2 kere çevirmem gerekiyor.. Çalıştığı zamanda 4-5 sn sonra tekrar motor stop ediyor. Bir iki kereden sonra motor çalışıyor , motorun gidişinde hiçbir problem yok yanlız ışıklarda...
  9. B

Difransiyel yağı ile ilgili bir soru

Yamaha 2 zamanlı Neo's 100 için difransiyel yağ değişim ölçülerine baktım , uzun süredir bakımı yapılmadığı için değiştirmek farz gibi bir şey olmuştu.. İnternetten servis kitapcığına baktığımda difransiyel yağı için 10w30 sae özelliğinde 0,10 lt yağ kullanın denmiş... Ama götürdüğüm ustalar...
  10. B

Muayenede motorun nelerine bakılıyor..

Motoru muayeneye sokmak istiyorumda, yeni kanunlardan sonra özelleşen muayenelerin çok sorun çıkardığı her şeyi en ince ayrıntısına kadar incelediğini duydum.. Motorsikleti muayeneye soktuğunuz zaman nelere dikkat ediyorlar. Benim motorun mesela hız göstergesi ve km sayacı çalışmıyor , bunlara...
  11. B

Motor yağı nasıl değiştirilir ?

Yamaha Neo's 100 2 zamanlı motor için , Castrol'ün Power1 Scooter 4t 10w-40 motor yağından aldım.. Motorun servis kitapcığında 0,10 lt ilave etmem gerektiği söyleniyor. *** Motoru biraz çalıştırıp stop ettirdikten sonra , hafif soğumasını bekleyip motorun altındaki vidayı söküp motor yağının...
  12. B

Km dişlisini söksem bir şey olurmu :)

Yamaha Neo's 100 _ 2 zamanlı motorun km göstergesi çalışmadığı için km dişlisini ve göstergeyi tagofracıda yaptırmaya çalıştık.. Bir süre gösterge çalıştıktan sonra tekrar bozuldu , artık o sevdadan vazgeçtim :) Ama şimdiki sorun ön taraftan cıgır cıgır sesler geliyor , tahminim km dişlisinin...
  13. B

Ön ve arka lastikler aynı marka ve özelliktemi olmak zorunda ?

2 ay önce motorun arka lastiği (130x70 - 12) değişti , usta biraz dandik bir marka takmış sanırım.. Lastik için 60 ytl aldı :) Şimdi ön lastiğide (120x70 - 12) değiştirmek istiyorum , michelin gibi marka taksam bir problem olurmu acaba ön arka lastik uyumu açısından. Yada böyle bir uyum varmı...
  14. B

Antalya'da önerebileceğiniz bir yamaha servisi yada motor tamircisi ?

2 zamanlı yamaha ovetto mbk motor'un bazı sorunları var özellikle çok fazla yakıt tüketimi , vibrasyon vb.. şeyler.. Götürdüğüm tamirci fazla bu konulardan çakmıyor , 2 zamanlıdır çok yakar , hallettim diyor hala aynı problem.. Düzgün işini iyi yapan önerebileceğiniz yamaha servisi veya motor...
  15. B

Hangi Yakıt ?

Yamaha mbk ovetto motorum kalkışlarda ve düşük hızlarda vuruntu ve silkeleme yapıyor , kullandığım yakıttan şüpheleniyorum.. Sıkıştırma Oranı : 10,7:1 Maksimum Güç : 2,09 kW / 6750 rpm Maksimum torque : 2,98 Nm / 6500 rpm Bu oranlara göre kaç oktan benzin kullanmam daha iyi olur...
  16. B

Yamaha Ovetto Mbk (2 zamanlı) aşırı benzin yakıyor

Bir abimizden uzun süredir kullanmadığı yamaha mbk ovetto 2002 motoru ücretsiz aldım. Aldığımda çalışmıyordu ve bazı sorunları vardı , tamirciye götürüp sorunlu olan parçalarını değiştirmesini sonradan problem yaşamak istemediğimi söyledim. Motorda baya sorunluydu yani. Hava filtresi , buji , ön...

Yeni mesajlar