Arama sonuçlarınız

1. haluk39

bi sorum war.....

arkadaşlar bi sorum olacak..bende 2 tane kanuni atv war.bunları satmayı düşünüyorum..satınca yaklaşık 10 000 ytl para olacak elimde.sizce derbi gpr 125 mi alsam yoqsa cbf 150 mi alayim....
  2. haluk39

[MT]YaMaHa Rx kullanıcıları buraya......

yamaha rx 115 veya 135 kullanan arkadaşlar motorlarınız hakkında bilgileri ve yorumlarınızı yazar mısınız.....:) :) :)
  3. haluk39

rx 115 aldım..bi bakın....

arkadaşlar geçenlerde yamaha rx 115 aldım...aldığıma da çok memnunum.sizlerlede resimleri paylaşmak istedim...tabii bu arada sölemeden geçmiyim alır almaz o gün denedim motoru we ybr ile kapıştım ve kazandım.... BEKLİ-YORUM...
  4. haluk39

egsoz için yardım edin...

arkadaşlar ben atv ye güzel bi egsoz takmak istiyorum.fakat bu konularda pek bi bilgim olmadığı için size sorucam....ben bu KTM motorlardaki akrapovic egsozlardan takmayı düşünüyordum , ama bana performans werir mi o war.iyi bi performans sağlarsa marka olduğu için almayı düşünürüm..sizce...
  5. haluk39

yamaha rx 115????

arkadaşlar sizce kanuni atv 250 yi werip yamaha rx 115 alsam mı.tabi atv yi 6.000 ytl ye wercem artakalan parayla kask fln alcam..rx 115 1.5 istito tanıdık die ucuz....alsam mı acaba ne diyorsunuz,parçasını fln bulabilir miyim istanbulda.bilen warsa lütfen sölesin...
  6. haluk39

ATV ye biraz modifiye....

arkadaşlar çok olmasa bile bana göre iyi oldu.yaza doğru biraz daha bişeyler yaparım....işte resimler; NOT:resimler büyük koymak istemedim,çünkü çok büyük ve çirkin gözüküyor.. YORUMLARINIZI VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM....
  7. haluk39

dakar rallisi ile ilgili bir soru....

:silent: :silent: arkadaşlar acaba dakar rallisine KTM,HONDA,YAMAHA gibi markaların yerine kanuni,keeway gibi markalar katılsa motorlar sizce dayanır mı o ralli şartlarına?
  8. haluk39

mt atv kullanıcıları fanları,buluşmaları noktası,bilgi platformları

arkadaşlar atv si olanlar buraya yazsın.mesela bende kanuni atv 110 we atv 250 war sizde ne war......
  9. haluk39

polaris mi kanuni mi?

arkadaşlar ben bu atvler konusunda kararsız kaldım.bana bi yardımcı olur musunuz.şimdi bende kanuni atv 250 war.bunu satıp polaris 700 efı almayı düşünüom fakat bi hayl,i fark ödeyeceğim.kanuniden memnunun ama 4*4 özellği fln olmadığı için polaris i düşünüorum.sizce kanuni mi yoqsa polaris mi?
  10. haluk39

atv ye akrapovic egsoz olur mu?????

arkadaşlar bende kanuni nin atv 250 si war.buna akrapovic egsoz takmayı düşünüom porformansta bi yükselme olur mu yoksa olmaz mı bilen warsa söleyebilir mi?? ona göre taktırıcam. yok mu arkadaşlar bu konuda bilgisi olan....
  11. haluk39

acele yardım edin......

arkadaşlar bana motosiklet çeşitleri ve motosiklet in çalışma prensibi ile ilgili dökümanlar lazım bunlarla ilgili bilgisi olan warsa ve bu bilgileri bulabileceğim site warsa lütfen buraya atın....önemli :silent: :silent: :silent:
  12. haluk39

kanuni atv 110 ya cheetah 125

arkadaşlar ben kanuni atv 110 war we ben bunu satmayı düşünüom.geçenlerde yenibosnada bi galeriye gittim we galeri sahibi bana atv 110 karşı cheetah 125 lik cross takas yaparım dedi....gelelim şimdi soruya....sizce atv yi cross a takas yapsam m???????? bu konuda bana yardımcı olacak yok...
  13. haluk39

atv iiçin turbo olur mu??????

arkadaşlar kanuni atv 250 için turbo sistemi takılır mı takılırsa nasıl olur bilen warsa bi zahmet yazsın.......
  14. haluk39

kanuni cheetah arıyorum

arkadaşlar ikinci el veya sıfırda olabilir kanuni cheetah 125 croos motor arıyorum.bende atv 110 war takas edebilirim..
  15. haluk39

satılık kanuni atv 110[u]

2006 model 520 km de kanuni atv 110 satılmaktadır.fiyatı:2500-3000 ytl arası yer:babaeski/kırklareli NOT:kanuni cheetah 125 le takas yapılır... ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»» Forum katılımcılarının satılık...
  16. haluk39

merhaba arkadaşlar

Arkadaşlar bende diğer arkadaşlar gibi bu siteyi arama motorunda gördüm,motosikletlere hastayım onun için bu siteye üye oldum....... :d :d :d

Yeni mesajlar