Arama sonuçlarınız

1. bora33

Adana Çukurova Enduro Motorsiklet Kulübü Pisti

02 mayısta resmi kulübümüz olan Çukurova Enduro Motorsiklet kulübü üyeleri olarak güzel bir gün geçirdik. kulüp başkanımız Taner Tatlı'nın evinde mersinden gelen ben ve Özgür Aydın buluştuk. arazi yolunu kullanarak Taner abi, Alican, Tayfur abi, Özgür ve ben piste ulaştık. Özgür Taner abinin...
  2. bora33

09 mayıs Mersin/Çamlıyayla (Papazın Bahçesi)

malumunuz üzere motorumu satmış bulunmaktayım. bu dönemde bütçeme uygun bir 4x4 ararken, mersin'e 100 km mesafede olan çamlıyayla'daki toyota fj 40'ı görmek ve uzun zamandan beri beni çağıran sefa abimi ziyaret etmek düşüncesiyle yola çıktım. aracımın içinden yol boyunca fotoğraflar çekmeye...
  3. bora33

KTM 640 Adventure (1998 Model /55 beygir)

1998 model KTM 640 Adventure ----8.350 TL Motorum masrafsızdır. Motor 47.000 km dedir.500 km önce arka lastik pirelli MT 21 yeni takıldı, ön lastik çok iyi durumdadır. 3000 km önce iris marka sarı zincir, ön dişli ve arka dişli takımı yeni değişti. 700 km önce ön fren balatası lucas marka...
  4. bora33

Tepeköy Göleti Gezi fotoğrafları

1 ağustos cumartesi saat 17:30 gibi havanın biraz serinledği vakit 6 kişi yola çıkıyoruz. ilk mola fındıkpınarı yaylasında verildi. burada ilhan usta kebap için gerekli malzemeleri aldı.:) akşam yemeği yendi ve kamp ateşi sohbetleri yapıldı; fıkralar :D anlatıldı. yemek öncesi erhan...
  5. bora33

Bora33:Kayseri Kapuzbaşı'na gidildi!

25.07.2009 cumartesi günü murat abi ve eşi tdm 900 ile ve devrim'de tdm 900 ile ve ben ktm 640 ile sabah 08.00'de mersin'den yola çıkıyoruz. arkadaşlar asfaltçı olunca otobana girdik.:) tarsusta f650 dakar sahibi abdurrahman bey ve eşi ile adana çıkışında buluşup yola devam ettik. pozantı'da...
  6. bora33

benim yeni kaplan yavrusu:)

9.enduroclup festival alanına görmüş olduğum ktm'nin ilanını nette görünce bende satınalmak için yola çıktım:)evde çanta hazırlığı mersin'den cumartesi otobüse binip sabah 10:30 sularında izmit'e ulaşıyorum. serhat beni karşıladı, izmit'in meşhur börekçisinde kahvaltı yaptık:) sonrasında...
  7. bora33

9.Enduroclup Festivali sonrası Çanakkale Gezimiz

9.enduroclup festival bitimi erdekten 7 haziranda ayrılıyoruz. bu kadar yol yapmışken ve yıllık izinde olunca,çanakkale'yi gezme planımızı uyguluyoruz. işte çektiğim kareler. (bu arada 06 hazirancumartesi gezdiğimiz) bandırmaya çok yakın mesafedeki kuş cenneti milli parkını ziyaret ediyoruz...
  8. bora33

9.enduroclub festivali kapıdağ/erdek

mersinden 04.06.2009 perşembe sabahı 07:00'de hareket edip gece 12:00 de kamp alanına ulaştığımız 3 gün sürecek 9.enduroclub.org festivalinin, fotoğraf makinamdan yansıyan kareleri.... annem evden bizi yolcu etti yolda 80 ve 90 km yi geçmedik ve erdeğe kadar en az 15 radarı kayıpsız geçtik:)...
  9. bora33

Büyükeceli' de deniz keyfi

9 ağustos cumartesi ben(mondial 150), tayfun (93 yzf 750), adil (virago 250) ve kız arkadaşı, ilhan usta (xt 660 r) ve oğlu yaşarcan büyükeceliye gezi yaptık. gidiş-geliş 300 km yol yaptık. cumartesi akşam çadırlarımızda kaldık. sabah denizimize girdik, dönüş yolunda yeşil ovacıkta yine denize...
  10. bora33

Mersin Antalya-Marmaris-İzmir Gezimiz

geç oldu ama güç olmasın :-) 1 haziran cumartesi İzzet-Sibel ve Ben Marmaris motorsiklet festivaline gitmek için yola çıktık. cumartesi molamızı antalya-olimposa ulaşıpta vermeyi planladık ve akşam orada kaldık. Antalya’dayız. Antalya’da İzzet ve Sibel' in arkadaşı Tuba ile...
  11. bora33

Füme Yamaha Xt 660 R- 2008 çıkışlı

satıldı.stop.
  12. bora33

Mersin/Gülnar/Büyükeceli(Yeşil ve Mavinin aşkı)

8 Haziran pazar benzincide toplandık.... Dede ve Eşi-Murat Abi-Durdu Hoca-Ben-Adil Usta ve Oğlu 09:45 te teker dönmeye başladı... Ayaşta kahvaltı yapıldı ve yola devam... Silifke Mut yolundan Gülnar yönüne dünüyoruz ve ilk durak Kıbrıs Şehitliği... Öncümüz Dede Nasılda idare ediyor şekil de...
  13. bora33

tepeköyde enduro-kros-çadır-sazan gezisi

cumartesi öğleden sonra bir telefon arkadaşım serkan: 2 saat sonra tepeköye göl kenarında çadır kuracağız gidelim dedi. acele ile hazırlıkları bitirip buluşma noktasına gidiyorum. market alışverişi yapılıyor saat 16:45 ve yola çıkıyoruz ve yaklaşık 75 km yol yapacağız. serkan ve arif abi ben...
  14. bora33

2008 Xt 660 R (givi çantalı)

............................................satıldı.
  15. bora33

Adana Balcalı off-road ve mutlu son kebap

cuma günü akşam ilk gezi teklifini aldım mersin akyar mocampta deniz kenarında piknik yapılacak ve asfalttan gidilecek-ikinci teklif cumartesi akşamüstü tarsus çamlıyayla gezisi teklifi asfalttan gidilecek. son teklif özgür kardeşimden geldi: yarın sabah 07:00 de kalkıp adanaya gidiyorum...
  16. bora33

yeni yamaha motorum(xt 660 r 2008)

23 şubat günü olimpiyat yamaha servisine gelen motorumu mehmet usta topladı. kendisinin ellerine sağlık.işte fotolar. ilk marşa basıyorum öğleden sonrası alışma tanıma turları başladı ve devam ediyor...
  17. bora33

Mersin-Aladağ-Yavca(Çılgın Krosçular Gezisi)

10 şubat pazar günü grubumuzu hafta içinden mesajları ile toparlayan fatih kardeşimin(namı diğer çılgın kroscu) organize ettiği gezimizi gerçekleştirdik. sabah 09:00 gibi gözne yolundaki benzincide buluştuk. yola çıktık. ilk mola yerimiz kent ormanı girişinde çay molası oldu daha sonra aladağ...
  18. bora33

3-4 Kasim Aslanköy Gezisi/mersin

akşam 20.00 de ertesi gün gezimiz planlı olmasına rağmen aslanköy yaylasına bir gece önceden gitmek için plan yaptık. sucuklarımızı ve ekmeğimizi aldık. yola çıkıldı ve aslanköye vardık. yaklaşık 50 km. plan dahilinde olmayan havadaki aşırı sert rüzgar nedeniyle sucukları orman yerine lokantada...
  19. bora33

2007 Ramzey 200 Cc Kros

satıldı. ilgilenenlere teşekkürler.
  20. bora33

bora33 ve ramzey 200 kros

1994 yılında gaziantep' te lise yılları ilk motorsikletle tanıştım. 1996 yılında babandan habersiz, annem ve teyzemin de katkılarıyla ilk yerli üretim honda cg 125 titan aldım. 3 ay kullandım üniversite sınavına 1 hafta kala babam motoru öğrendi ve motoru sattırdı. sadece 1.000 km yapabilmiştim...

Yeni mesajlar