Mersin-Aladağ-Yavca(Çılgın Krosçular Gezisi)

10 şubat pazar günü grubumuzu hafta içinden mesajları ile toparlayan fatih kardeşimin(namı diğer çılgın kroscu) organize ettiği gezimizi gerçekleştirdik. sabah 09:00 gibi gözne yolundaki benzincide buluştuk. yola çıktık.
ilk mola yerimiz kent ormanı girişinde çay molası oldu

daha sonra aladağ tarafındaki bu karlı yoldanda geçerek tepedeki çeşmenin yanında yemek hazırlıkları başladı.

tarafımca sucuklara şiş yapılır:)

işte çılgın krosçu fatih

devrim ve skyteam i

özgür yine gülüyor

arkadaşlarıma ve geziye katılan emeği geçen herkese teşekkürler. temiz havayı ciğerlerimize doldurmak için bunu hep yapacağız...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel, eğlenceli, süper vakit geçirmişsiniz. Paylaşım için teşekkürler.
Ancak Mersin de krosscular falan diye bir ayrım sezdim sanki :cherry:

ayrım yok kardeşim. motoru seven herkes bizdendir. ben fatih kardeşim ile geziler yaparım ama adanaki kadir abim(kroscu01)çağırdığı zaman tereddütsüz adanaya da giderim. çünkü motora asfalt dışında arazide binmek, doğa ile bütünleşmek için kros ya da enduro tarzı motorların avantajı tartışılmaz herhalde...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tamam ya bişi demedim :p

Tekerinize sağlık :rendeer:

Paylaşım için sağol. Güzel vakit geçirmişsiniz. Ağaç şişlerde biraz yamuk olsada yinede idare eder :)

mes

süpersiniz arkadaşlar..inanın çok imrendim.Sonunda alacam bi tane Ramzey 200:queen::rendeer:

boracım bu aladağ bizimkimi yoksa sizdedemi 1aladağ var elinize sağlık ama bizim aladağa bizden habersiz gittiyseniz cezanı keserim haberin ola. adanadan selamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
geziniz kazasız belasız bitmiştir inşallah güzel gezi olmuş..
sizin ramço (ramzey kros) nasıl tavsiye edilebilcek bi motormu..

motorlar ne kadar yabancı gelsede suruculere goz asınalıgı var ve ozgur abıyle de bıraz tanısmıslık var ne zaman aklıma gelse ıstambula bır nefeste gıttıgını anlatmıstı hep gelıyor aklıma motosıkletle ama bu reyz motoru ıleydı

boracım bu aladağ bizimkimi yoksa sizdedemi 1aladağ var elinize sağlık ama bizim aladağa bizden habersiz gittiyseniz cezanı keserim haberin ola. adanadan selamlar.

yok abi bu mersindeki aladağ.

ayrıca ramzeyi soranlara tavsiye ederim. airman kadirliye inşallah geliceğim. selamını iletirim.

Osmaniye İl Temsilcisi
Slm

Merhabalar Bora. Bende Kadirli nin çılgın kroscusu yusuf. Abi çok güzel gezmişsiniz, fotoğraflara bakarken büyük keyif aldım, tebrik ediyorum.

Çok güzel ve keyifli bir gezi olmuş.Fatih abiye selamlar, yalnız Alican abiyi aranızda görememek beni şaşırttı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar