Arama sonuçlarınız

1. Alper_tim

2016 Yuvacık gezisi duygu düşünce ve resimler

Etkinliğimize katılım gösteren tüm arkadaşlarıma teşekkürler kazasız belasız güzel bir gün oldu benim için umarım sizlerde güzel bir gün geçirmişsinizdir darısı iftar etkinliğine :wiinkk:
  2. Alper_tim

İstanbul merterde feci kaza

Yaklaşık yarım saat önce Bakırköy Topkapı istikametinde Merter yokuşu bitimine yakın cbf 150 motosikleti ile bir arkadaşımız kaza yapmış ve olay yerinde vefat etmiştir :pale: Gördüğüm kadarıyla ls2 kaskı kafasından çıkmış ve motoru yaklaşık 200 metre ilerde Merter üst geçidinin altında yerde...
  3. Alper_tim

Yeni Başlayan Motorcuların Bir Türlü Anlayamadığı 5 Şey

1- 125 cc değilde 600 cc den başlasam olur mu ? B2 ehliyeti olan ve otomobil kullanmayı bilen biri motosiklet alacaksa vay haline. Normal şartlarda 1,6 – 2,0 motor gücüne sahip bir otomobilde araba sürmeyi öğrenen biri için, 125 cc ile 600 cc arasında pekte bir fark olmadığını düşünmesi gayet...
  4. Alper_tim

Acil Göztepe SSK hastanesi 0RH (+) kan ihtiyacı

Göztepe SSK hastanesinde yatmakta olan bir hastamız için acil 0 RH (+) pozitif kan ihtiyazımız vardır irtibat: 0534 689 32 34
  5. Alper_tim

15 Kasım 2015 Garipçe köyüne çay kahve içmeye gidiyoruz

bu pazar hem görüşelim hem sohbet edelim dedim ve gelmek isteyenlerle beraber Garipçe köyüne gitmeyi düşünüyorum gelmek isteyen arkadaşlar için bilgiler aşşağıdadır buluşma yeri : levent BP buluşma saati :13:30 hareket saati :13:45 yol güzergahı :levent BP den hareket ile tem otoyoluna...
  6. Alper_tim

2008 model honda 1000RR çalındı

arkadaşımızın motoru geçen hafta çalındı 2008 honda 1000RR aynaları yok sağ tarafı düz kırmızı sticker yok görenlerin aşşağıdaki arkadaşa bilgi vermesi rica olunur Murat ÇİFTÇİ 0 532 547 45 93
  7. Alper_tim

şişlide motosiklet kazası

umarım çok ciddi bişeyi yoktur geçmiş olsun acil şifalar diliyorum http://www.sabah.com.tr/yasam/2015/09/09/sislide-trafik-kazasi http://www.sondakika.com/haber/haber-sisli-de-otobusun-carptigi-kurye-agir-yaralandi-7672681/...
  8. Alper_tim

ilk en uzun yolculuğum fethiye-bodrum

motorumla ilk uzun yolculuğumu 1 haftalık tatilimde gerçekleştirdim yola birlikte çıktığım arkadaşım levent tatilin ikinci gecesinde iş yerinde oluşan bi sıkıntı sonrası geri dönmek zorunda kaldı:pale: ilk önce yenikapıdan bandırmaya feribot ile geçtik ve toplamda 1842 km yol yaptım 2011 kymco...
  9. Alper_tim

AVM de çocuğun koluna kask düştü

kazanın böylesi Türkiye de ne zaman yaralancağınız ne zaman başınıza bi iş geleceği belli olmaz http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29751451.asp?_sgm_campaign=scn_a004422478d7c000&_sgm_source=29751451&_sgm_action=Click-Dynamic
  10. Alper_tim

motora gönül vermişler için

Bir Motorcu Düşer. Ölür ya da Ölmez. Allah Bilir. Motorla Ölmüş Birine de Aslında Kahraman Denir. Her Motorcu Gün İçinde Eve Sağ Salim Döndüğünde Bir Kahraman Değil midir? Ani Çıkan Çukurdan Kaç, Sol Kapıdan İnen Salağı Teğet Geç, Üzerine Üzerine Süren Taksiciyi Sıyır, Telefonla Konuşurken Seni...
  11. Alper_tim

MT Yalova Çınarcık Kamp Etkinliği 31 Temmuz-2 Ağustos

merhabalar arkadaşlar geçen buluşmamızda konuştuğumuz kamp etkinliğini Yalova Çınarcıkda yapmayı planladık katılmak isteyen güzel bi kaç gün geçirmek isteyen arkadaşları bekleriz kendi çadırı ile gelicek arkadaşlar MT den olduklarını belirttikten sonra çadır başı (gecelik) 15 TL ödeyecekler 2...
  12. Alper_tim

[MT] Kadir gecesi hakkında

inanan tüm motosiklet camiasının Kadir Gecesi Mübarek olsun Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun
  13. Alper_tim

9.Geleneksel Motosiklet.net Kocaeli Yuvacık Gezisi 14 Haziran 2015 Pazar

Merhabalar arkadaşlar geleneksel hale getirdiğimiz yuvacık gezimizi bu sene son kez yapıyoruz yeni ve eski arkadaşlarımızıda aramızda görmeyi umuyoruz bu seneden sonra artık yeni yerleri gezmeyi ve görmeyi düşünüyoruz sizlerinde tavsiye edebileceği başka mekanlarda gezi yapabiliriz orda...
  14. Alper_tim

gelmeyin buralara biz öldürürüz

Allah belanızı versin diyorum başkada bişey demiyorum Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, bir otomobilin virajda arkadan çarptığı Fransız bisikletçi 59 yaşındaki Christian Jean Auguste Niaffe yaşamını yitirdi...
  15. Alper_tim

[İstanbul] yol sulama şenlikleri

belediyelerin çiçek sulama adı altında yol sulama çalışmaları başlamıştır nerdeyse hemen hemen her yerde görmeye başladığım yol sulama çalışmalarına lütfen dikkat ediniz önceki senelerde bu durumlardan dolayı bir çok arkadaşımız ya kaza yaptı ya kazaya ramak kaldı ve malesef ki birçok...
  16. Alper_tim

[İSTANBUL] Motorcu Sohbeti Candır 22/05/2015 Cuma 19:30

bu haftaki tanışma kaynaşma buluşmamızı Ataköy Kavaklı Parkda yapıyoruz gelmek isteyen tüm arkadaşlarımızı bekleriz :wiinkk: tarih : 22/05/2015 saat : 19:30 yer : Ataköy Kavaklı Park iletişim adresi : http://www.kavaklipark.com.tr/iletisim.asp
  17. Alper_tim

[İstanbul] Rumeli Hisarı buluşması 01/05/2015 Cuma

Tekrar merhabalar arkadaşlar cumartesi akşamı ilkini gerçekleştirdiğimiz buluşmalarımız devam ediyor bu sefer buluşma yerimiz Rumeli Hisarının yanında bulunan sade kahve mekanıdır mekan kale kafenin hemen yanında olup deniz kenarı tarafına motorlarımızı park edebiliriz park için rumeli hisarını...
  18. Alper_tim

[İstanbul] Sezon Açılış Buluşması 25/04/2015 cumartesi

Kışı yeni atlattığmız şu günlerde sezonun ilk buluşmasını yapmaya karar verdim arkadaşlar buluşma yerimiz caddebostan sahilinin başlangıcında burger king arkasında bulunan potaların orda olucak gelmek tanışmak isteyen , eski dostları görmek isteyen herkesi bekliyoruz :cat: ulaşamadığımız...
  19. Alper_tim

Hayatın Ritmini Yakala

Azmin zaferi ; ''Hayatın Ritmini Yakala'' Grubu Balıkesir Kepsut 125. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu Müzik Öğretmeni Nuri DAĞDELEN'in yoğun çalışmaları ve 8 kişilik yetenekli köy çocuklarının azmi sayesinde 3 ayda alınan yolun hikayesi bu video da saklı.. Daha önce hiç bir enstrüman deneyimi olmayan...
  20. Alper_tim

topcase cezaları hakkında yapılabilcekler duygu düşünceler

bu topcase cezaları çok can yakacak gibi duruyor arkadaşlar topcase ruhsata işletme maliyeti 400-500 TL den bahsediliyor genelge yayınlanmış ve tüm ekipler bu konudan haberli bu saçmalığı durdurmak için neler yapabiliriz nerelere başvurabiliriz bu işin ucu aksesuar satan firmalarada yansıyacak...

Yeni mesajlar