Arama sonuçlarınız

1. antientel

"antientel" GERİ DÖNDÜ HEMDE PARTİYLE :D

EVET ARKADAŞLAR..UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR YAZMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM. HATIRLADIĞINIZ ÜZERE BİRTAKIM ORGANİZE İŞLERİ PEK SEVEN BEN,YİNE BİR ORGANİZE İŞ İLE KARŞINIZDAYIM. SAPPHİRE / LEVENT'DE DÜZENLEDİĞİM BU ORGANİZASYONDA TÜM MT DOSTLARIMI YANIMDA GÖRMEYİ ÇOK İSTERİM. ETKİNLİK AFİŞİ...
  2. antientel

[istanbul mt] antientel (hasan) güle güle buluşması

Kuyucadısı'nin mesajı sevgili antientel hasan yurtdışına çıkıyor.... Türkiye den ayrılmadan önce siz dostlarıyla görüşüp unutulmaz bir gün geçirmek istiyor.... 13.06.09 cumartesi günü saat:20:00 de ayışığı cafe de sevgili hasana güle güle diyecegiz. tüm sevenlerini bekliyoruz fix menü:10...
  3. antientel

[MT Istanbul] - YesilMavi Cafe/Kuzguncuk Sahil,Cumartesi aksam cayi.

MEKAN - YESILMAVI -------------------- Tarih: 13.09.2008 Cumartesi. GENEL AMAC: 1-) MUHABBET ETMEK 2-) REEL FORUM ORTAMI OLUSTURMAK 3-) BIRLIKTE VAKIT GECIRIP EGLENMEK -------------------- BULUSMA: SAAT 20:45 MEKANDA BULUSMA. -------------------- FIYATLAR: CAY 1.5YTL MESRUBAT (KUTU) 4YTL...
  4. antientel

kemalcolak34 kaza yapmis.Durumu iyi.

Bu sabah, Sile - Sofular yolu uzerinde seyirederken Kamyon'un sikistirmasi sonucu yol disina cikmis...Bildigim kadari ile kendisinin aya tarak bolgesinde catlak varmis..Motorda ise maddi hasar var.Herhangi onemli bir problem yok.
  5. antientel

Anlık Gece Buluşması,toplaşması,gezmesi!

ARKADAŞLAR...CNM SIKILDI EVDE,HADİ ÇIKALIM...BİYERLERDE TAKILALIM(DİYCEM).vAR MIGELEN VE ÖNERİSİ OLAN!
  6. antientel

Gt 250 Comet,asırı Benzın Tuketımı Ve Sısme Sorunu.

ARKADASLAR..BENIM KARAOGLAN,HAVALAR SICAKLAYINCA BI HASTALANDI SANKI.. IKI KISI ORTALAMA KULLANIM STILININ UZERINDE (BIRAZ SERT) BIR KULLANIM ILE 18YTL LIK BENZIN ILE 85KM YOL GIDIYOR :( ------------------------------------------- VE TRAFIKTE 10 DK KALDIGIMDA VEYA DUSUK VITESLERDE 8000-9000...
  7. antientel

[MT Istanbul] - 3. Geleneksel Haftasonu Bogaz Bulusmasi. (Cumartesi)

MEKAN - YESILMAVI -------------------- Tarih: 23.08.2008 Cumartesi. GENEL AMAC: 1-) MUHABBET ETMEK 2-) REEL FORUM ORTAMI OLUSTURMAK :queen: 3-) BIRLIKTE VAKIT GECIRIP EGLENMEK -------------------- BULUSMA: SAAT 19:00 ALTUNIZADE BULUSMA. SAAT 19:30 MEKANDA BULUSMA. --------------------...
  8. antientel

[İstanbul MT] - Carşamba Akşamı Maç İzlemeye ve Muhabbet Etmeye...

Haydi millet... Mekan:YEŞİLMAVİ FİYATLAR: ------------ BİZE ÖZEL MENÜ: ----------------- GÖZLEME ÇAY X4 KARPUZ,PATLAMIŞ MISIR.. ----------------- 15YTL ************* DİĞER FİYATLAR: ----------------- NARGİLE - 10YTL ÇAY - 1,5YTL MEŞRUBATLAR(KUTU) - 4YTL GÖZLEME - 4YTL ----------------- FIX...
  9. antientel

[MT İstanbul] 20.06.2008 Cuma Mac Seyretmeye!: 20-06-2008

CUMA AKSAMI BIRLIKTE MAC SEYRETMEYE NE DERSINIZ... -------------------------------------------------------- ONCELIKLE ILK AKLA GELEN YER TOPHANE.YALNIZ DUSUNUNCE COK DAHA MANTIKLI BIR YER BULDUM. -------------------------------------------------------- USKUDAR/KUZGUNCUK'DA KI YESILMAVI NARGILE...
  10. antientel

22.06.2008 Pazar - [KIYIKOY/KASTRO gezisi.]

Kiyikoy,Kastro'ya gidiyoruz.. 22 Haziran Kesinlesmis Tarih.. GSM: 0536 953 91 43 Her turlu soru ve sorun icin beni arayabilirsiniz... ONEMLI UYARI! Arkadaslar,A2 Ehliyete sahip olmayan ve belgelerinde eksik olan,cevirmelerde sikinti olusturabilcek arkadaslar lutfen katilmayiniz! Bulusma...
  11. antientel

[Antientel'in yol gunlugu] (Gezi bitti..tum fotograflar.)

Oncelikle kisaca yolculuk hikayesi: Pazartesi sabahi saat 11 civarinda Istanbuldan ciktim yola.Saat tutmadim acikcasi,ama aksamustu gibi Balikesir'deydim(yolda ki molalarim,yemek vs. dahil). Bigadic'de gunun geri kalanini gecirdikten sonra..geceyi Bigadic'de arkadasimda gecirdim.Oglene dogru...
  12. antientel

[antientelin yol günlüğü]

EVET.... Çıktım yola,rota Balıkesir,İzmir,Burdur,Antalya :) --------------------------------------------- İlk gün Balıkesir. İnternet cafeden yolluyorum resimleri...her şehirde akşam yollarım gayrı bir cafe bulup :) --------------------------------------------- Karaoğlan sabırsız...yuzme bilse...
  13. antientel

GepGencFestival - Konser [11.04.2008] Cuma Aksami/Tum MT'yi beklerim!

Cuma Aksami 19:30 (24:00'A KADAR SURECEK,ben sonuna kadar kalacagim) da Istanbul Bilgi Universitesinin duzeldedigi GepGenc Festival kapsaminda 3 ayri ucretsiz konser olacak! Konserlerde (Gayda Istanbul,Kirmizi Kart,Gripin) 3 ayri grup sahne alacak!:)...
  14. antientel

20.04.2008 Maşukiye Gezisi.

[sıze="5"]ıptal Edıldı[/sıze] ----------------------------------------------------
  15. antientel

Yarim Araba,Yarim motorsiklet!

Rastgele internette bir resime rastladim ve takildim pesine..karsima onlarca model ve eskiye dayali bir tarih cikti! Bir arac var,biraz araba biraz motosiklet.. Ama tanim olarak ne denir ismi nedir bilmiyorum,bulamadim! Acaba turkiyede bunlardan birine sahip biri,bunlari yapan biyer var midir...
  16. antientel

Hyosung Garantısı!

Arkadaslar bira once gecerken istanbul motora ugradim..Hyosung larin garanti disi kalip kalmadigini sordum! Aldigim cevap: -Tabi ki de garanti kapsaminda,Global Hyosung olarak getirmeye devam edecek,ve 10 yil boyunca yedek parca teminide yapilacak..su an satilmakta olan ve satilmis suresi...
  17. antientel

5500 YTL Secenek! (Yardim lutfen..)

Merhaba arkadaslar..cok online bir uye olmasam dahi,katildigim bai gezi ve organizasyonlar araciligi ile bir kiminizla tanisma firsati bulmustum! =) 5500 YTL param var ve 1993 model bir virago buldum..24000 km de. Sizce tercih edilirmi,535 viragonun karakteristik ozellikleri nelerdir! 93 model...
  18. antientel

Hyosung Tr Dıstrubutoru Kuralkan!

Arkadaslar,butun hyosung kullanicilarinin ve sevenlerinin uzuldugunu tahmin ettigim,marka isminin S&T Kanuni olarak turkiyede satisasunulmasi olayi sanirim artik iyice ciddilesti..S&T motor global sitesinde ki distrubutor listesinde Turkiye distrubutoru olarak Kuralkan degisikligini simdiden...
  19. antientel

3 Ağustos Cuma - 5 Ağustos Pazar 2007/Uludağ Gezisi,Kamp

İstanbul'un sıcak ve bunaltıcı havasından bi hafta sonu kaçmak! --------------------------------------------------------------- Arkadaşlar,gelin bu hafta sonu işlerinizden zaman bulabilirseniz, iki günlüğüne şöyle bir Uludağ'a çıkıp gelelim.Yol yapalım,serin dağ...
  20. antientel

->> Servis Sorununa çözüm <<-

NOT:Amacım reklam yapmak değildi.Ve bunu topicin en başında belirtmiştim.Sadece kendi yaşadığım servis sıkıntısını başka dostlarımızın yaşamaması için böyle bir paylaşımda bulundum.Sayın moderatör lerimiz tarafından topic değiştirildi.Saygılarımla Hasan Işık - antientel