- Konu Yazar
Oncelikle kisaca yolculuk hikayesi:
Pazartesi sabahi saat 11 civarinda Istanbuldan ciktim yola.Saat tutmadim acikcasi,ama aksamustu gibi Balikesir'deydim(yolda ki molalarim,yemek vs. dahil).
Bigadic'de gunun geri kalanini gecirdikten sonra..geceyi Bigadic'de arkadasimda gecirdim.Oglene dogru Bigadic'den eski Izmir yolu uzerinden Izmire dogru yola ciktim.Saat 5:00 civarinda izmire vardim.Izmir MT ile aksam 11'e kadar vakit gecirdikten sonra..Izmir'de ki tanidiklarima ugradim,sahil yolunda radara yakalandim =(.Oglene dogru Izmir'den Bodrum'a dogru yola ciktim.Ilk durak otoyol bittikten sonra..guzel bir dinlenme tesisinde kahvalti yaptim.Sonraki duragim Kusadasi oldu.Milas'da da arkadaslarim ile vakit gecirdikten sonra,kisa bir sure aksam yolculugu yaparak Bodrum'a vardim.Bodrum'da iki gece kaldim..Cuma gunu Bodrum'dan Isanbul'a dogru yola koyuldum.Denizli'de ogle yemegini yedikten sonra,Pamukkale tabelasini gorunce dogruca saptim o yone
.Pamukkalede 1-2 saat harcadikan sonra yola devam ettim.Usak'da iken hava karardi.Hava sanirim -10 dereceye kadar dustu ve yola devam etmem olanaksizdi..(tum tehcizatim yazlikti)...Usak'in Banaz ilcesinde bir otel buldum ve gecei orada gecirdim..Sabah yola cikamadim cunku hava yine soguktu..Oglen gibi yola koyuldum..Kutahya'ya vardigimda biraz zmn kaybettim..Para takviyesi yapmam gerekti.Sonra devam ettim ve Bozuyuk'te yemek icin mola verdim..Inegol yolundan devam ettim ve soguk havada yagmura yakalandim..Oda tuz biber oldu iyicene...Ve Yalova feribota kadar bir yagmurda..bir kuru havada geldim desem yeridir..yaklasik 200 km.Ve sanirim aksam 8 gibi Istanbul'daydim.Gezi sanirim toplam 550-600 lira arasi bir paraya mal oldu..Bunun 300 ytl si benzin. (1800km-300ytl) Donus yolunda hava sartlari nedeni ile cok fotograf cekemedim..Kendimi yolu cabuk bitirmeye odaklamistim...Simdi fotograflar.
-------------------------------
Saygilarimla....yorumlarinizi eksik etmeyin!
Pazartesi sabahi saat 11 civarinda Istanbuldan ciktim yola.Saat tutmadim acikcasi,ama aksamustu gibi Balikesir'deydim(yolda ki molalarim,yemek vs. dahil).
Bigadic'de gunun geri kalanini gecirdikten sonra..geceyi Bigadic'de arkadasimda gecirdim.Oglene dogru Bigadic'den eski Izmir yolu uzerinden Izmire dogru yola ciktim.Saat 5:00 civarinda izmire vardim.Izmir MT ile aksam 11'e kadar vakit gecirdikten sonra..Izmir'de ki tanidiklarima ugradim,sahil yolunda radara yakalandim =(.Oglene dogru Izmir'den Bodrum'a dogru yola ciktim.Ilk durak otoyol bittikten sonra..guzel bir dinlenme tesisinde kahvalti yaptim.Sonraki duragim Kusadasi oldu.Milas'da da arkadaslarim ile vakit gecirdikten sonra,kisa bir sure aksam yolculugu yaparak Bodrum'a vardim.Bodrum'da iki gece kaldim..Cuma gunu Bodrum'dan Isanbul'a dogru yola koyuldum.Denizli'de ogle yemegini yedikten sonra,Pamukkale tabelasini gorunce dogruca saptim o yone
-------------------------------
Saygilarimla....yorumlarinizi eksik etmeyin!
Son düzenleme: