Arama sonuçlarınız

1. Merttutenkan

Şu sesi bir çözemedim !!

Merhabalar arkadaşlar hayırlı ramazanlar. Honda cbr 125 te devir 8.000 ini geçtikten sonra önden bi cızırtı sesi mevcut. Bunun nedenini bir türlü anlayamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim..
  2. Merttutenkan

Neresi yamuldu ?

Merhabalar arkadaşlar. Geçenlerde arkadaşım ufak bi kaza geçirdi. Kaldırıma çarptı ve direksiyonda bulunan koruma takozunun üzerini düştü motor. Çok şükür gövdede bi sıkıntı yok ama tekeri düz tutunca direksiyon hafif sağa kayık ve çamurlukta biraz sağa kayık. Amortisörler de bi sıkıntı olduğunu...
  3. Merttutenkan

Güneş

Merhabalar arkadaşlar. Motorum beyaz ve gün içerisinde bulunduğum yer itibariyle motorum tüm gün dışarıda güneşe mazur kalıyor. Sizce bu motorun grenajına çok büyük bi problem yaratır mı ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ---------- 12 kişi...
  4. Merttutenkan

Değer mi ?

Merhabalar arkadaşlar. Honda CBR 125 R motoruma daha yeni bakıma götürdüm ve teknik servisle aramızda şöyle bi konuşma geçti. Ona bir sonraki 4.000 bakımında değişecek olan hava filtresini ben getirsem takar mısınız diye sordum. Yakıtı azaltan performansı arttıran performans hava filtreleri...
  5. Merttutenkan

Motorda ara gaz zararlı mıdır ?

Merhabalar arkadaşlar. Malum bu motor işlerini yeni yeni öğreniyorum. Sizlere bir sorum daha olacak. Vites atarken vitesi attıktan sonra debriyajı bırakmadan ara gaz vermek (yani motoru bağırtmak) motora yakıt sarfiyatından başka bi sorun yaratır mı ? Yorumlarını ve görüşlerinizi beklemekteyim...
  6. Merttutenkan

Doğru mu yaptım bilemedim ...

Merhabalar arkadaşlar.. Henüz 1 senelik motor kullanıcısıyım. İlk motorum Honda Fizy 125 ti. Sıfır aldım ve rodajını ben yaptım. Daha önce rodajla ilgili hiç bir bilgim yoktu. İlk 1000 km de hiç zorlama dendi bana ve zorlamadım. Fakat bu şekilde rodajlamam sonucu motorum sağır kaldı. 90a zor...

Yeni mesajlar