Arama sonuçlarınız

1. D

Motordan boşaltılan yağları ne yapıyoruz?

Arkadaşlar bu kanaatimce önemli bir konu.. Motor yağlarını düzenli olarak her bakımında değiştiriyoruz. Bu bakımların ardından motorun hacmine yağ yakmasına göre çeşitli litrelerde atık yağ boşaltılıyor. Bu yağları geri dönüşüme mi veriyoruz yoksa döküyor muyuz? Yetkilendirilmiş kişiler...
  2. D

Satılık Seyhan150c

Arkadaşlar elimden geldiğince bakımlı kullanmaya çalıştım. Bütün bakımlarını aksatılmadan yapıldı. Okul ve kışın yaklaşması dolayısıyla motoru fazla kullanamıyorum. Aklınızda soru işareti varsa cevaplarım...
  3. D

Lastik değişimi yapmalı mıyım?

Arkadaşlar motorum seyhan150c motorum 10000 km. si dolmak üzere ama lastik dişleri ben daha giderim diyor yani 3mm. kadar yaklaşık diş kalınlığı hala var sizce değiştirmelimiyim lastiklerini değiştirsem ne takmalıyım?
  4. D

Motorda ara ara boğulma

Arkadaşlar motorda trafikte normal seyrimde giderken birşey yok ancak ışıklarda durunca bazen stop edecekmiş gibi boğuluyor sonra yine rölantide çalışmaya devam ediyor. Motorun yağı değiştikten sonra biraz daha iyileşme oldu ama hala devam ediyor. Bunun nedeni karbüratör ayarı mıdır? Eğer...
  5. D

Yardımınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşlar.. Geçtiğimiz pazar günü kuzenim motorla bir gezi yaptı hava sisli olduğundan far sürekli açıktı gidip gelene kadar. Akşam dönüş yolundayken farın artık yanmadığını fark etmiş bunun nedeni sizce ne olabilir. Far ampulünü söktüm baktım kesmiş gibi gözükmüyor sapasağlam duruyor...
  6. D

Revit marka mont [Trabzon civarı]

Trabzon civarındaki arkadaşlar elinizde s ya da xs beden temiz kullanılmış revit montu olan varsa veya sıfır nereden temin edebilirim bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Okul dolayısı ile Trabzon dışına çıkamadığımdan burada da satan var mı bilmediğimden henüz alamadım.
  7. D

Bela mıknatısı gibiyim..

Arkadaş bu kadar mı olur ya. Motorumun üzerine daha ilk hafta binmemde 3 ayrı tehlikeyle karşılaştım. İlki motoru kuzenimden aldığım gece hevesle bi tur atayım dedim bi doğancıyla karşılaştım ikinci gün yolumda sakin sakin 60km/s hızla giderken arkamdan bi tır gelip sıkıştırdı mecburen emniyet...
  8. D

Sizce nasıl bir motor seçmeliyim?

Arkadaşlar benim 4-5 senedir motor merakım vardı ve sonunda ailemi ikna edip Seyhan 150c ile bir başlangıç yapmış bulunmaktayım. Aklımda bu motoru 1 veya 2 sene kullanıp sonra sağlam sorun çıkarmayacak, uzun yıllar kullanabileceğim bir makina almak var. Ancak alacağım makina konusunda bir türlü...
  9. D

Herkese merhaba..

Merhabalar Ben aranıza Trabzon'dan katılmaktayım adım Ahmet. İlk motorumu bugün kuzenimden aldım ve ilk kötü deneyimimi yaşamış bulunmaktayım malesef. Allah biz motorcuları bu doğancı yaratıklardan korusun. Yalan olmasın aramda 10 cm. falan vardı ve ilk deneyimim de sayılır bundan önce yine...

Yeni mesajlar