- Konu Yazar
Arkadaşlar benim 4-5 senedir motor merakım vardı ve sonunda ailemi ikna edip Seyhan 150c ile bir başlangıç yapmış bulunmaktayım. Aklımda bu motoru 1 veya 2 sene kullanıp sonra sağlam sorun çıkarmayacak, uzun yıllar kullanabileceğim bir makina almak var. Ancak alacağım makina konusunda bir türlü karar veremiyorum. Racing kasalara olan tutkumu (yalnızca şekillerine - hız değil) anlatamam. Ama çevreden bu makinalar dağa bayıra falan gelmezmiş kolay hararet yaparmış diye duydum.Memleketim Trabzon ve malum burda bayırsız yer yok. Ayrıca hız istememem de bir dezavantaj sanırım hızlı gitmek de gerekiyomuş bunlarda. 2.si de boyum 1.64 ve bu motorda (Seyhan-150) yere ancak sağlam basabiliyorum. Racing bir motor alırsam sizce (GT250 gibi) uzun süre kullanabilir miyim?
Bana çevremden önerilen motorlar hep chopper tarzı oldu ama ben daha çok sport kasa istediğimden (açıkçası chopper asla düşünmediğimden) istemedim.
Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim..
Bana çevremden önerilen motorlar hep chopper tarzı oldu ama ben daha çok sport kasa istediğimden (açıkçası chopper asla düşünmediğimden) istemedim.
Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim..