Sizce nasıl bir motor seçmeliyim?

Arkadaşlar benim 4-5 senedir motor merakım vardı ve sonunda ailemi ikna edip Seyhan 150c ile bir başlangıç yapmış bulunmaktayım. Aklımda bu motoru 1 veya 2 sene kullanıp sonra sağlam sorun çıkarmayacak, uzun yıllar kullanabileceğim bir makina almak var. Ancak alacağım makina konusunda bir türlü karar veremiyorum. Racing kasalara olan tutkumu (yalnızca şekillerine - hız değil) anlatamam. Ama çevreden bu makinalar dağa bayıra falan gelmezmiş kolay hararet yaparmış diye duydum.Memleketim Trabzon ve malum burda bayırsız yer yok. Ayrıca hız istememem de bir dezavantaj sanırım hızlı gitmek de gerekiyomuş bunlarda. 2.si de boyum 1.64 ve bu motorda (Seyhan-150) yere ancak sağlam basabiliyorum. Racing bir motor alırsam sizce (GT250 gibi) uzun süre kullanabilir miyim?
Bana çevremden önerilen motorlar hep chopper tarzı oldu ama ben daha çok sport kasa istediğimden (açıkçası chopper asla düşünmediğimden) istemedim.
Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim..

racing hızlı sürülmek zorunda diye kim söylediyse iyi uydurmuş :cherry: boy olarak düşünürsek uyarmısın gt250 ye bilmem ama cbr 125 i düşün derim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cbf yada ybr iyi gider sanırım yada bak cewrene oralarda her yola en rahat gelen motorları degerlendir gördün kadar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar