Arama sonuçlarınız

1. HAKANNICA

Ekipman aldım... KASK > VİZÖR > MONT > SIRT KORUMA > ELDİVEN yorumlarım...

Arkadaşlar sonunda kararımı verdim, değerlendirmemi yaparken GT-Air ve NXR ve Schubert kaskları denedim gün boyunca. Öncelikle tecrübelerimi aktarayım. Kafa ölçüm 57cm geldi. GT-Air modelinde 57-58cm olarak anılan Medium kask kafama olmadı. Kafa yapım oval bir yapıda. Kaskı taktığımda kulaklarım...
  2. HAKANNICA

SHOEI Kask >> NXR INTERKOM BAĞLANTISI VE GÜNEŞLİK

Arkadaşlar merhaba, Bu haftasonu SHOEI NXR bir kask almayı düşünüyorum. Bu kaskı kullananlar/inceleyenler için bir kaç sorum olacak; 1. Interkom bağlantısı için hazırlığı mevcutmudur? Tüm sitelerde baktım ama detaylı bir bilgi yazılmamış. 2. Full face kaskta interkom görüşmesi için mikrofon...
  3. HAKANNICA

Nihayet geldi.... Kırmızı&Siyah CBR650F (2016) kutu açılımı

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır (Fuardan beri) beklediğim aracımın sevkiyatını yapan kamyon an itibariyle bayinin önüne yanaşmış. Resimler anlık geliyor, geldikçe paylaşacağım. Herkese kazasız sürüşler dilerim. ::gazla::
  4. HAKANNICA

(HONDA) >> MART Ayında motor sahibi olacaklar ne durumdasınız?

Merhaba, Benim gibi Fuarda motor siparişi vermiş ve bekleyen arkadaşlar. Motorların geliş tarihi ile ilgili bir bilgi alabildiniz mi?
  5. HAKANNICA

CBR 650F EGZOST SEÇİMİ YORUMLARINIZ...

Arkadaşlar aşağıdaki videolardan sonra siz hangisini seçerdiniz? Fikirleriniz nelerdir? 1 - TIGER GPM3 (Ekzost sesi videoda 9.dakikada duyuluyor) https://www.youtube.com/watch?v=nDwdZSQv_4Y&list=PLznM8BNA9KGRtJDed62zeOAPqJdKnoMNs&index=2 2 - AKRAPOVİC CARBON...
  6. HAKANNICA

Motoexpo fuarından CBR 650F aldım...

Arkadaşlar merhaba, Moto expo fuarındaki cazip indirim sebebiyle uzun zamandır takip ettiğim CBR 650F Siyah/Kırmızı renkteki motoru aldım, benim gibi motor bekleyenler varmı aramızda?
  7. HAKANNICA

HONDA CBR 650F (2016)

Herkese merhaba, 2016 CBR 650F için güncel bilgisi olan varmı arkadaşlar? Bugün sıraya yazıldım, fakat renklerin henüz belli olmadığı söylendi, fuardan hemen önce belli olacakmış. Aşağıdaki rengin gelip gelmeyeceği bilgisini şu an kimse bilemiyor. https://www.youtube.com/watch?v=fDfELRhmOJQ

Yeni mesajlar