CBR 650F EGZOST SEÇİMİ YORUMLARINIZ...

CBR 650F ekzost alacağım seçimi konusunda yardım? En iyi ses sizce?

• Kullanılan toplam oy
    34
ayrı konu açmanıza gerek yoktu herkes yazmış fikrini önceki konuda, imkanınız varsa akro alıcaksınız tabikide

Gözümden kaçmış olabilir, aradım bulamadım link verebilirmisin rica etsem?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
650f icin hicbir markanin slip on modeli yok, zaten takilmiyor slip on egzoz.

Takanlar uydurma takmislar, susturucular orjinal olsada, kes bic, araboru tak falan geri donusude yok.

Careniz full sistem mecburen, ha 650f e full sistem takmaya degermi , kesinlikle degmez o parayi vermem. Bendede 650f var 2015 model 0 km aldim. Orjinal egzozla biniyorum. Uydurma is yapmam.

Yepyeni motorlara uydurma egzoz takilmasida buyuk apacilik soyleyim. Sahsen ikinci elde kelepir bile verseler uydurma egzoz takilmis motoru almam kesinlikle, sakin yapmayin derim sonra satarken cok zorlanirsiniz. Motordada ne ayar kalir ne performans, yakitida artar. Sirf ses alicam diye orjinalligi kesinlikle bozmayin sonra cok pisman olursunuz.

Ha derseniz benim param var, full sistem racing line akrapovic alicam eyvallah, butce meselesidir.

Marka takıntısını kenara bırakmak lazım bence... Tiger'a bayıldım... İnşallah benimde düşündüğüm motorlardan biri önümüzdeki sene için ve sesi çok tatlı geldi Tiger'ın :)

Hoca biliyor musunuz bilmiyorum. Belki gördünüz beğenmediniz ama bir ara motorunuzun naked modeline niyetlenmiştim. 4x1 egzoz diye birşey var. Mantık basit 4 çıkışı bir düz çıkışa bağlıyorsunuz. Bence ses mükemmel, yalız susturucu ayarlamak lazım. Uzay aracı gibi çıkıyor ses çünkü. Youtube'da aramanızın sonuna 4x1 eklerseniz bulabilirsiniz. Şiddetle öneririm, tekeriniz düz bassın. :)

Akrapovic shortly tasarım olarak motora daha fazla yakışıyor fakat ses olarak tiger ya da akrapovic karbon un sesleri daha tok ve hoş geliyor. Bilemiyorum kararsız bekleyişim devam ediyor. Canlı duymakta fikir sahibi olmak konusunda etkili olabilir.

Arkadaşlar bunca zamandır araştırmalarım sonucunda full sistem olarak Yoshimura R55 ve Akrapovicin offical sitesindeki motor altı egzostlar haricinde pek egzost yok. Videodaki Carbon ve Shorty sistem full değilmiş.

Diğer markalardan full sistem bilenler varmı? Hala ne alacağımı kesinleştiremedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Akrapovic veya Arrow tercih ederdim doğrusu, Tiger'ı nedense sevemedim Şahin egzozu gibi sesi var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Full sistem akrapovic 650f in en iyi egzozudur. motorun orjinal Yazılımı ile tam olarak uyar, sesin yanısıra ciddi bir performans artışıda sağlar, ayar bozmaz. Almışken full race modelini alın EPA ve CARB lara uymayan, ileride bir power commander ve bmc %30 high effenc. hava filtresiyle desteklersiniz. birde dişli değiştimi canavar olur. Arka tekerde 100 ps e yakın gücünüz olur.

ismini ve yazıyı görünce bir anda aha Hakan abi üyelik açmış dedim fakat meğersem sen farklı Hakanmısın :)

Bahsettiğim Hakan abidede cbr 650F var 2 gün önce akrapovic siparişi verdi. Bütçe varsa bende oyumu ondan yana kullanıyorum.

ismini ve yazıyı görünce bir anda aha Hakan abi üyelik açmış dedim fakat meğersem sen farklı Hakanmısın :)

Bahsettiğim Hakan abidede cbr 650F var 2 gün önce akrapovic siparişi verdi. Bütçe varsa bende oyumu ondan yana kullanıyorum.

Hangi modelin siparişini verdi ve ne kadara almış öğenebilirmisin rica etsem?

arkadaşımın cbr650f ine akrapovic h12 modelini taktık ses mükkemmel videolarda kine benzemiyor bilginiz olsun,tabi bana fiyatı tuzlu geldi nasipse bu yaz takıcam bu arada ben gpr düşünüyorum çünkü fiyatı en uygun full sistem eksoz.Bazı arkadaşların aksine şunu belirteyim Türkiye 650f sahibi çok fazladır ve eksoz takan sayısı da çok fazladır ben size motosiklet aksesuarları sitesinde satılan orijinal 2.800 tl değerinde gpr eksoz öneririm Türkiye de takan sayısı da çok fazla gpr ın canlı sesini duymadım ama arkadaşların anlattığı üzere ve videolarda baya iyi gözüküyor.

Hocam ben 4x1 öneririm hayatımfa duyduğum en müthiş ses. Biraz apaçi işi kaçıyor ama susturucu ayarlanabilir diye düşünüyorum. Youtube da CB/R 650 4x1 yazarsanız bulabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar