Arama sonuçlarınız

1. B

2008 den bu yana ....

Selamın elyküm arkadaşlar size iki tane soru sormak istiyorum maksat sadece soru 1-2008 model r6 ile 2015 model r6 arasında ne gibi farklılıklar var (r6 ım yok sadece kafamda cok ufaktan alma gibi bişey var sadace ama kesin değil dediğim gibi sadece soru şimdilik) farklılar arasında en çok...
  2. B

Motosiklet ödevi yardım edermisnz

Arkadaşlar selamın aleyküm bizim edebiyat hocamız bize ödev verdi masal yazacaz veya netten araştırıp götürcez bende motosikletle ilgili bi masal araştırdım fakat bulamadım tek buldugum şey kısa bi aşk hikayesi heralde bilirsizn iki sevgili gidiyo motorun frenleri bozuluyo sevgilisine kaskı...
  3. B

Kenan Sofuoğlu yarışını izlemek gelin bi

Selamın aleyküm abilerim ablalarım kardeşlerim size bi soru sormak istiyorum Türkishrider sayfasında az önce yayınlanan bi yazıda şöyle yzıyordu (kusura bakmayın bu benim ilk yarış izlemem olacak hiç bilgim yok) neyse şöyle yazıyor '' Bugünki ilk superpole yarışını kazanan @kenansofuoglu yarın...
  4. B

Benzin sarfiyatını düşürmek için çözümmü ?

Arkadaşlar net üzerinden bi ustaya bi kaç bişey sordum ve sorularımdan biri 100 km de ne kadar yakıyor du (r6 için)(ama r6ım yok sadece soru) her neyse oda dediki remair borusnun içine led spot takarız yakıt ortalama 15-16 kurus yakar dedi ve r6 gibi bimotor için bu çok iyi bişey ama tabi...
  5. B

Bu tulum hangi tulum yardım edin

arkadaşlar bi fotoğraf bi motosiklet utlumu gördüm alpinestar ın fakat aradım bulamadım ama sadece üst olarak aynı şeyi buldum sayılır ama deri gibi durmuyo nedense bilmiyorumsizden istediğim varsa eğer bu tulumun 2 parça halinde olanının bana marka modelini sölermisnz ve link atarmısnz ama eğer...
  6. B

Egzoz

Selamın aleyküm bişey sormak istiyorum akropovic egzoz almayı düşünüyorum fakat bunun çakmalarıda var 150-200 tl bende şöyle bişey düşünoyrum olursa sele altına iki tane egzoz maksat tırrr tırr sesinden kurtulmak bomm bomm sesine gelmek bun için iki egzoz dedim ve dersenizki çakma egzozla olmaz...
  7. B

Sticker-kaplama her neyse

Selamın aleyküm arkadaşlar benim merak ettiğim bi konu ve bilgi almak için sizlere soruyorum hani şu motogp de felan kullanılan çoğu motorda boyama mı sitckermi kaplama mı her neyse o ben onun nasıl yapıldıgını ve ne oldugunu ismini cismini öğrenmek istiyorum bi foto paylasıcapım onun üzerinden...
  8. B

YZF R125 ALMAK

Selamın aleyküm konu baslıgındada yazdıgı yzf r125 alma olayı var ve malesef bu seferki bende değilim param olsa belki alırdım ama neyse bi arkadaşım alacak ve 2009 model olanını istiyor renk için çünkü 2009 model yzf r125 in siyah rengi var üstünde beyaz bölümler var ama oralaar cıkartılıyor...
  9. B

Pantolon Koruma

Selamın Aleyküm arkadaşlar benim bütçem kısıtlı oldugu için pantolon alamıyorum onun yerine koruma almak istiyorum ama normal bi motosiklet pantolonunda hangi yerlerinde hangi korumalar var bilmiyorum tek bildiğim dizlik sizden istedğim hangi korumalar var pantolonda ve bide motosiklet için şort...
  10. B

Yine karmaşık bi konuyla karşınızdayım

İyi akşamlar arkadaşlar yine ışıklı felan bi konuyla sizlerleyim umarım yardım edersiniz yukarıdaki resimde gördüğünüz bi angel eye yani far halkası renk kontrol cihazı uzaktan kumandalı yani far halkasının rengi değiştiriyor ben bu kontrol cihazını hem sinyalin içindeki ledlere hem hem far...
  11. B

Sinyal ışığının renk değişimi

Selamın aleyküm arkadaşlar ben sinyal alacağım 1-2 güne bu sinyal turuncu renk her sinyal gibi ama bazı sinyaller farklı renklerde yanabiliyor araştırdım buldum açıkcası ama fiyatlar havadayadı bende ucuz olanı alıp içindeki ledi değiştireyim dedim ama sizede soruyum değişirmi nasıl değişir...
  12. B

Video Ve resim link görünmede direk görünme yardım

Arkadaşlar benbiraz sonra custom touring motorla ilgili bi konu acıcam ordada resim ekleyecğim fakat resimler link olarak geliiyor ve videolarda bunları nasıl direk bu konuda gösteririm linke felan tıklamadan ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08...
  13. B

Eldiven nasıl ?

Selamın Aleyküm bundan bi önceki konuda boa mekanızmalı bi eldiven sormuştum bi tane ben biliyodum 1 tanede orda söylediler onun söyledikleri uzun değildi kafama yatmadı markası mey mi neydi diğer benim bildiğim de cok güzel fakat pahala 650 tl handroid bilirsinz zaten neyse kendi capımda bi...
  14. B

Eldiven seçimi yardım :)

Selamın Aleyküm arkadaşalr başlıkta da belirttiğim gibi eldiven alacağım eldivende kesinlikle istediğim bişey var şu bilek ayarlmaa yeri cırtlı değilde hani düğme gibi bişeyi dönderiyorsun ya o neyse ondan olsun bana o dediğim mekaniz manin oldugu eldivenleri söylermisn max bütçem 150
  15. B

4 Mevism lastik kararsız kaldım ?

Selam arkadaşlar bi süre önce yine lastik hakkında bi konu actım 4 mevsim lastik olarak Pirelli Duratraction önerdiniz ama coğu tanınmış sitede ve izlediğim bi kaç videoda michelin i öneriyolar her yerde michelin neyse siz bana kesin olarak bi şey söleyinde alacam yakında alacağım ön-arka için...
  16. B

Kask-Mont-Eldiven

Merhaba arkadaşlar ben mont kask eldiven arıyorum ikinci el düşünüyorum çünkü param biraz az ikinci el az kullanılmış iyi marka almayı tercih ederim - 100 Tl ye kask önerirmisiniz 2.el iyi marka olsun daha iyi kötü marka sıfır olmasın ben bitane buldum ls2 ama bu işleri tam bilmiyorum - 250 tl...
  17. B

Gidon Yardım

Arkadaşlar mh driftin gidonu değişmiyo heralde coğu kişi öyle diyor ama bence değişir kestirip kaynak yaptırsak olurmu sıkıntı cıkarmı http://i.hizliresim.com/L1Z33V.png burda işaretlediğim yerleri kestirp atsak sonra kalan parçaları ortadaki şeye kaynak yaptırsak olur demi bi ıskıntı cıkarmı ?
  18. B

4 Mevsim Lastik

Meraba arkadaşlar benim mh driftim var orjinal lastikleri kullanıyorum değiştireceğim artık max 250 tl ye 4 mevsim arka-ön lastik arıyorum yumuşak hamurlu yol tutuşu orjinal lastiklerine göre iyi kaymayacak bi lastik arıyorum lastik ebatları : Ön : 3.00-18 Arka : 90/90-18
  19. B

Kaplama veya Boya

Merhaba arkadaşlar bugün yine farklı bi konuyla sizlerleyim öncelikle selamın aleyküm ben mh drift kullanıyorum siyah renk ben bu motora altın renk elcik debriyaj fren maneti aradım ama bulamadım amacım motoru sadece altın-siyah yapmak sonra dedimki kaplama yaptırsam olurmu ama ön amartisörlere...
  20. B

Karbüratör Yardım !!!

Selamın aleyküm arkadaşlar ben mh drifte karbüratör alacağım bi tanıdık dediki püskürtmeli karbüratör al dedi izmirde o ben de kayseri ben sana yollarım dedi sen 250 tl ayarla dedi ben de az araştırdım 70-80 tl bişey karbüratör dediği karbüratör : 250 lik püskürtmeli karbüratör 250 lira diyo ben...

Yeni mesajlar