- Konu Yazar
Selamın aleyküm konu baslıgındada yazdıgı yzf r125 alma olayı var ve malesef bu seferki bende değilim param olsa belki alırdım ama neyse bi arkadaşım alacak ve 2009 model olanını istiyor renk için çünkü 2009 model yzf r125 in siyah rengi var üstünde beyaz bölümler var ama oralaar cıkartılıyor diye biliyorum neyse aklındaki 2009 model yzf r125 sırf renk için bende arkadaşa bi kıyak geçiyim dedim ve size soruyorum yeni modellerinden alsa yeni dediğimde 2011-2012 çünkü o modellerin siyah rengi bulunuyor ama yan büyük grenajı mat siyah arkadaşın istediği şey işe metalik arkadaş onu alsa (mat olanı) o mat olanın deposu metalic siyah renk ve bi kaç yeri daha ama yan nüyük grenajla kafa grenajı metalik değil o metalik olmayan yerleri boyatarak veya kaplatarak veya herhangi başka şeylerle depodaki metalik siyahın rengiyle aynı yapılırımı ve metalik olur
arkadaşın almak istediği 2009 model siyah
benim dediğim 2011 model olanı alıp kafa grenajını ve yandaki büyük grenajı herhangi bi şekilde olursa eğer metalik yapma
tüm bunların yapmasının bi amacı var
dediğim gibi ilk iki resimdekilerden birini alıp 3. resimdeki motoru yapmak
ve son olarak reklamcılar o stickerları yaparmı motoru götürürsek ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------
unuttugum bişey 2009 model ile 2011 model arasında ve 2016 modelleri arasında bu 3 modellerinin arasında farklılıklar varmı tek bildiğim 2016 da farların arasında hava almak için yer başka bilmiyorum eski model alırsak pişman olurmuyuz
arkadaşın almak istediği 2009 model siyah
benim dediğim 2011 model olanı alıp kafa grenajını ve yandaki büyük grenajı herhangi bi şekilde olursa eğer metalik yapma
tüm bunların yapmasının bi amacı var
dediğim gibi ilk iki resimdekilerden birini alıp 3. resimdeki motoru yapmak
ve son olarak reklamcılar o stickerları yaparmı motoru götürürsek ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------
unuttugum bişey 2009 model ile 2011 model arasında ve 2016 modelleri arasında bu 3 modellerinin arasında farklılıklar varmı tek bildiğim 2016 da farların arasında hava almak için yer başka bilmiyorum eski model alırsak pişman olurmuyuz