Motosiklet ödevi yardım edermisnz

Arkadaşlar selamın aleyküm bizim edebiyat hocamız bize ödev verdi masal yazacaz veya netten araştırıp götürcez bende motosikletle ilgili bi masal araştırdım fakat bulamadım tek buldugum şey kısa bi aşk hikayesi heralde bilirsizn iki sevgili gidiyo motorun frenleri bozuluyo sevgilisine kaskı felan veriyor herneyse benim sizden istediğim cok kısa olmayan bi masal motosikletle ilgili kendinizde yazabilrisinz isterseniz illa hazır olmasına gerek yok

Snappyx di sanırım öyle bir arkadaş var ona mesaj at sen onda anı çok tavşan tavuk itina ile ezilir jandarmadan kaçılır filan :queen:

her konu açmamızda böyle mi yapacaksınız şurda düzgünce soru soruyom

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bir ara beraber bir hikaye yazmaya kalkışmıştık.
Katılan üye bir üstteki posttun kaldığı yerden hikayeye devam ediyordu.
Tabi her yaptığımız işte olduğu gibi fazla ilerlemeden cıvıttık.

Hikaye yazmak pek hafife alınacak bir iş değil.
Bizde bu konuda yetenekli arkadaşlar mutlaka vardır ama yardım etmeyi kabul etseler dahi zaman gerek.

Sen soru sorma, git düzgünce ödevini yap. Sana o ödev, kendi hayal gücünü kullan diye verilmiş, alıntı yap diye değil.

Bizde okuduk kardesim oyle bir odevi hicbir hoca internetten alabilirsiniz demez

Kardeşim "Hitting the apex" filmini izle filmdeki Marco Simocelli'nin hikayesini betimleyerek yaz.

Motosikleti
600RR
işi düşünce foruma gelenlere yardım etmeyin,birde marifetmiş gibi bizim yazdığımız şeyi çalacak ben yazdım diyecek

Lisede edebiyatım birdi o sıralar vespam var. Kompozisyonu motoru düşünerek yazıp 90 almıştım. Demem o ki aradığın güç içinde kardeşim ☺

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tozlu asfalt içinde apaçilik peşinde küçük bir piç yaşarmış.Bu küçük piçin 1000 cc olma hayalleri kuran 100 cc lik tenekeden bozma hayalperest bir motoru varmış falan fıstık şeklinde hikayene başlayabilirsin:mrgreen:

Kaza yapmadan önce kafasında ki kaskı çıkarıp kız arkadaşına veren koca yürekli adamın hikayesini götür ver bence.

Sti

Baskan egerki cidden yazamam diyosan,ben sana bi hikaye yazarim. Ama soyluyorum bak egerki yazamiyorsan. Zamaninda az hikaye yazmadik,sanada yazariz bitane.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar