4 Mevsim Lastik

Meraba arkadaşlar benim mh driftim var orjinal lastikleri kullanıyorum değiştireceğim artık max 250 tl ye 4 mevsim arka-ön lastik arıyorum yumuşak hamurlu yol tutuşu orjinal lastiklerine göre iyi kaymayacak bi lastik arıyorum lastik ebatları :

Ön : 3.00-18
Arka : 90/90-18

Pirelli Duratraction ön-arka 90/90-18 boyutta tak. 3.00-18 zaten 90/90-18 ile neredeyse aynı.

Fiyatları 250 geçermi ve 4 mevsimmi

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:38 ----------

http://www.yildizticaret.com/pro/2432/165/PIRELLI-90-90-18-DURA-TRACTION-TUBLESS-LASTIK bunu buldum mh drifte uyar sanırım bundan iki tane alcam demi biri öne diğeri arkaya ikisde 90/90-18 demi ve bu 4 mevsim lastikmi

4 mevsim diye bir lastik yoktur vardirda aslinda yoktur.. yaz vakti isinma durumu ile kis vakti isinma durumlari ayni hamurda nasil olabilir? Kar i icine hapsedecek ve tutunma saglayacak doku yazin sicak asfaltta nasil davranacaktir? 4 mevsimide hafif gecen yerler icin olabilir ama sert karasal iklimlerde 4 mevsim bir kandirmaca..

yani ilk attıgım linktekinden iki tane alıcam şundan demi

http://www.yildizticaret.com/pro/2432/165/PIRELLI-90-90-18-DURA-TRACTION-TUBLESS-LASTIK

bi skıntı cıkarmaz demi

Drift kullanıcısıyım, Pirelli Duratraction kullanıyorum ve orjinal lastiklerine göre çok farkediyor... Ön,arka takım şeklinde aldım. Ön 2.75-18 arka 3.00-18 şimdiye kadar bi problem yaşamadım, inşallah bundan sonra da yaşamam :)

4 mevsim diye bir lastik yoktur vardirda aslinda yoktur.. yaz vakti isinma durumu ile kis vakti isinma durumlari ayni hamurda nasil olabilir? Kar i icine hapsedecek ve tutunma saglayacak doku yazin sicak asfaltta nasil davranacaktir? 4 mevsimide hafif gecen yerler icin olabilir ama sert karasal iklimlerde 4 mevsim bir kandirmaca..

O iş biraz ırc reklamıyla kel eğitmen kokuyor:p evet kış lastiğinin faha düşük sıcaklıklarda çalışacağı düşünülse de, biraz daha yüksek cıkaklıklarda çakışacağı düşünülen lastikler de istenilen performansı veriyor. Maksinum performans için belki biraz daha uzun km veya nornalfen biraz daha sert fren (performanslı kullanım için) istiyor olabilir ama hiç bir zaman ay bu kış lastiği değil yerler soğuk kaydım düştüm olmadı. Aksine soğuk asfaltı, sıcaktan ağzı yamulmuş asfalta tercih ederim. Ondan da ötesi büyğk lastik ebatlarında kış lastiği gibi bir seçenek yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar