Arama sonuçlarınız

1. emreengin

Aliexpres gps alanlar

Aliexpres gps alan varmı? Aldık diyelim be yapmamız lazım detaylı şekilde açıklama yapacak kurulum ve kullanım hakkında bilgi verecek cengaverler aranıyor
  2. emreengin

Motosiklet takip sistemi

S.a malum kaskolar dudak ucuklatiyor araç takip sistemleri hakkında bilgisi olan kullanan fiyatlarını bilenler yardımcı olurmusunuz.
  3. emreengin

Tec 90 kot

Merhaba arkadaşlar bu kotun full kevrar olanı bide yarım kevrar olanı var malum bugün almaya gittim kararımı vermiştim alıcam ben bu kotu alıcam neyse magazada tam bakıyorum 2-3 eleman abi tam kevrar al biri yarım kevrar al tam kevrar yakar falan derken kafamda deli sorular sizce hangisini...
  4. emreengin

Sym wolf almalımıyım(kafa karıştı)

S.a arkadaşlar tvs apache rtr150 kullanıcısıyım ama artık yetmemeye başladı artçılı kullanım yapıyorum genelde Sym wolf var bir arkadaşımda çok memnun olduğunu her fırsatta belirtiyor bende kafam karıştı Artıları Eksileri nelerdir 9-10bin tl 'ye ne önerirsiniz.
  5. emreengin

Motorsiklet ayakkabı öneri

Merhaba dostlar yaz aylarında giyilebilecek terletmeyen ayakkabı modeli yazarmısınız kullandığınız tavsiye edebileceğiniz türden
  6. emreengin

Yazlık mont tavsiyesi

S.a arkadaşlar ALPINESTARS VIPER AIR MONT düşünüyorum kuĺlanan varmıdır, yaz aylarında terden yapış yapış etmeyen bir mont tavsiyesi olan varsa onlarıda değerlendirelim.
  7. emreengin

Sigorta fiyatı

S.a arkadaşlar 2006 model honda beat motorum var hiç hasarı yok kazası yok ilk sahibiyim geçen sene 80 tl olan sigorta bu sene en düşük 320 tl çıkıyor % 400 zam olmuş oluyor bu soygunculuktan başka birşey değildir. Bu duruma nasıl bir çözüm bulunacak merak ediyorum.
  8. emreengin

EKİPMAN DESTEK

s.a arkadaşlar 2 sorum olucak 1. Yağmurdan sağanak yağışta su geçirmeyen mont varmı (nic marka montum var fakat karın bölgesi fena ıslanıyor kollar biraz ıslanıyor) 2. Bot olarak yds diablo var aklımda ama başka tavsiye edebilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim. ---------- Mesajlar...
  9. emreengin

YAZLIK MONT

MERHABA ARKADAŞLAR YAZLIK MONT ALMAM LAZIM 4 MEVSİM TEKSTİL MONTUM VAR ŞIPIR ŞIPIR SU OLUYORUM 50 KM'DE TERLETMİYECEK MONT VARMI KULLANAN ÖNERİSİ OLAN.
  10. emreengin

4'lü BAĞLAMA

Merhaba motorsiklet firmalarının çoğu fabrika çıkışı 4'lü ikaz koymuyorlar malasef ani bir durumda veya park halinde iken illaki lazım oluyor. maliyet açısından 30-35tl gibi bir rakam tutuyor kendiniz bağlarsanız tabi elektrikçi baya bi fiyat çekebilir. ben size bunu basit bir şekilde anlatmaya...
  11. emreengin

çanta üstü demiri ve sırtlık

merhaba coocase 48 litre topcase kullanıyorum çanta üstü demiri ve sırtlık orjinali baya uçuk rakamlar, hepsi uymuyormu birbirine maxeel sırtlık 30 tl çanta üstü 20 tl uygun bi fiyat bunu alsam taksam olurmu yada tavsiyeniz varmı?
  12. emreengin

bulgaristan turu

merhaba arkadaşlar daha önce yurt dışı seyahati yapmadım tabi hep hayali vardı. bu hayali gerçekleştirmem için ne yapmam lazım evrak olarak ve yanımıza ne almamız lazım tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
  13. emreengin

Orjinal yedek parça

Merhaba birkaç gündür dikkatimi çeken bir konu oldu yedek parça fiyatlar değişken orjinal yan sanayi derdi var bide araştırmalarım sonucu aşağıda vereceğim adreste firmanın kendi sitesi dün sipariş verdim bugün elime ulaştı kargo ücreti yok yağfiltre hava filtre buji debriyaj teli 4 parça 48 tl...
  14. emreengin

Zincir temizliği

merhaba arkadaşlar zincir temizliği yaptım bide kendimce video çektim 1 kişi bile faydalansa kafi. Lazım olan alet edevat yıldız tornavida 10 anahtar 1 lt mazot yada gaz yağı Yıkama kabı fırça bez* zincir yağlayıcı sprey ♢zinciri yağladıktan sonra 1 saat beklerseniz süper olur.
  15. emreengin

tvs apache zincir temizleme

merhaba arkadaşlar zincir temizliği yaptım bide kendimce video çektim 1 kişi bile faydalansa kafi. Lazım olan alet edevat yıldız tornavida 10 anahtar 1 lt mazot yada gaz yağı Yıkama kabı fırça bez* zincir yağlayıcı sprey ♢zinciri yağladıktan sonra 1 saat beklerseniz süper olur.
  16. emreengin

geziye çıkmak için gerekenler

s.a arkadaşlar bu sene motorla tatil yapmaya karar verdim. Daha doğrusu gezmeye hergün farklı yer şeklinde. Bu tip bir yolculukta yanımıza neler almamız gerekir tavsiyelerinizi bekliyorum
  17. emreengin

TVS APACHE RTR 150 far aküden alma

S.A arkadaşlar üstatlara birkaç sorum olacak 1-Far ve parklar motor çalışmadan yanmıyor bunu aküye bağlanabildiğini duydum tam anlamıyla bilgisi olan yardımcı olabilirmi 2-Lastik konusu ön 90-90-17 arka 110-80-18 ebatlarında ne marka lastik önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim.
  18. emreengin

honda beat far

Slm arkadaşlar 2006 honda beat'im var malum far kotu h4 ampul takilabiliyormus diye duydum fakat net bi bilgim yok yaptiran veya bilen varsa detayli olarak anlatabilirmi? Tesekkurler.
  19. emreengin

Merhaba arkadaslar

Herkese iyi günler uzun zamandir tweeter araciligi ile takip etmekteyim ve bende aranıza katilmaya karar verdim.izmitte yasiyorum yamaha crypton kullanicisiyim yaklasik 10 senedir motorsiklet kullanmaktayim bir iki ufak talihsiz düşüş denemem oldu :) inşallah burasi aracılığı ile birbirimize her...