Tam yerine geldin.
Ben aracımda kullanıyorum.
İlk aldığında yıllık 400 lira ondan sonraki her sene 110 lira ödüyorsun.
Telefona uygulamayı indirip giriş yapıyorsun her şeyi ayarlayabiliyorsun.
- Haritada kendine bölge çiziyorsun motor o bölgenin dışına çıktığında sana sms/mail geliyor.
- Belli bir hız limiti koyuyorsun o aşıldığında sms/mail geliyor.
- Araç nerde ne kadar durmuş kaç km gitmiş rapor olarak her gün kaydediliyor ve bakabiliyorsun.
- Aracını/motorunu anlık takip edebiliyorsun tabi nerde olduğunu hareket halinde mi park halinde mi vs
Bu fiyatın içine sim kart dahil ve araç/motor kapandıktan sonra bile 15 saat takip edebiliyorsun, kontağı çevirdiğinde tekrar devreye giriyor tekrar kapatınca yine 15 saat süre başlıyor. Yani şarj etmelik bir durum yok.
Tavsiye ederim çok güzel bir sistem.
Hatta kontrol panelinden eğer aracın/motorun hareket halindeyse panelden motoru bile kapatabiliyorsun.
Bu dediğin bize gelmez bikere para vericek ömür billah bedava kulanmalık lazım bizlere![]()
Siz ucuz bir ürün arıyorsunuz sanırım ama mototrack takip sistemini duymuştum. Araştırdım fiyatı yüksek ama inanılmaz güzel özellikleri var. Baya teferruatlı bir ürün yapmışlar, maddi imkanı olanların düşünmeden alabileceği bir ürün gibi duruyor. bu takip sisteminin içerdiği özelliklere bakıp başka bulşduğunuz ürünlerle kıyaslayarak belki kafanızda bir şeyler oluşturabilirsiniz.
Tam yerine geldin.
Ben aracımda kullanıyorum.
İlk aldığında yıllık 400 lira ondan sonraki her sene 110 lira ödüyorsun.
Telefona uygulamayı indirip giriş yapıyorsun her şeyi ayarlayabiliyorsun.
- Haritada kendine bölge çiziyorsun motor o bölgenin dışına çıktığında sana sms/mail geliyor.
- Belli bir hız limiti koyuyorsun o aşıldığında sms/mail geliyor.
- Araç nerde ne kadar durmuş kaç km gitmiş rapor olarak her gün kaydediliyor ve bakabiliyorsun.
- Aracını/motorunu anlık takip edebiliyorsun tabi nerde olduğunu hareket halinde mi park halinde mi vs
Bu fiyatın içine sim kart dahil ve araç/motor kapandıktan sonra bile 15 saat takip edebiliyorsun, kontağı çevirdiğinde tekrar devreye giriyor tekrar kapatınca yine 15 saat süre başlıyor. Yani şarj etmelik bir durum yok.
Tavsiye ederim çok güzel bir sistem.
Hatta kontrol panelinden eğer aracın/motorun hareket halindeyse panelden motoru bile kapatabiliyorsun.
Ucuz bi urunle alakası yok sağlıklı çalışan güven verici birşey arıyorum çeşit çok var
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
[
Kullandığın marka veya firma nedir?