Motorsiklet ayakkabı öneri

Merhaba dostlar yaz aylarında giyilebilecek terletmeyen ayakkabı modeli yazarmısınız kullandığınız tavsiye edebileceğiniz türden

Yazlık motosiklet ayakkabı modelleri %90 kısa bilekli oluyor , ben burdan üreticelere sesleniyorum, yazın kaval kemigimizi güneşmi koruyucak ulan. Adam akıllı eldiven konumdan sonra şimdide adam akıllı çizme bulamadım yazın giyilcek . Bi el atın arkadaşlar şu işe

Alpinestars Faster 2 Vented

alpinestars-faster-2-vented.jpg

Alpinestars Sm-x 3 bot'u ( siyah/beyaz , kısa) dainese uzun dizliklerle kullanıyorum. Gerçekten rahat ve havadar bir bot. Yalnız dar kot pantolonunun parçalarını içine soktugumda bir sure sonra dışına çıkıyorlar ve ben bundan memnun değilim.
Kısa bot kullanan biri olarak tavsiyem uzun bot almanız. Eğer korumalı bir pantolonunuz yoksa , o zaman kısa bot ve kaliteli uzun bir dizlik alabilirsiniz.

Ayakkabıdan kastım genel olaraktı kaval kemiği korumalı yani uzun tip istiyorum

Dainese torque kullanıyorum, yazlığı terletmiyor. Bot numarasına önemli 1 ya da 2 numara büyük almak lazım.

Ben uzun yola giderken supra ayakkabi mi ne deniyor ondan giyiyorum baya guven veriyo

Merhaba

çizme alin.

Internet çekmiyor , cevapla butonuna basmış bulundum.

Goratex bakinn

Son düzenleme:
Yıllar dan beri yaz kış askeri bot giyiyorum hep yırtılsın alacağım bir güzel motosiklet botu diyorum ama yırtılmadı meret, artık ayağıma zarar gelmeden bende alsam fena olmayacak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar