EKİPMAN DESTEK

s.a arkadaşlar 2 sorum olucak
1. Yağmurdan sağanak yağışta su geçirmeyen mont varmı (nic marka montum var fakat karın bölgesi fena ıslanıyor kollar biraz ıslanıyor)
2. Bot olarak yds diablo var aklımda ama başka tavsiye edebilirmisiniz.
Şimdiden teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------

Kimse yokmu

Su geçirmeyen mont için gore-tex yada markaların kendilerinin yapmış olduğu muadil membranlı ürünlere yönelmen gerekiyor. Ancak bu tür ürünler biraz tuzlu. En mantıklısı iyiden hallice bir yağmurluk bence.

Diablo gtx 11 kullanıyorum bende, tavsiye ederim.

Ustune yagmurluk giymelisin, 4000 membran ustu olacak genelde 5000 mm oneriyorlar. Ben tribord yatch club aldim decathlondan, satici arkadas bir cok kuryeciye sattığını ve bilinen markalar kdr memnun olduklarini soyleyince aldim.. sonuc hem ruzgar kesior hem yagmurda hic icime su gecmedi gayet rahat ettim. Yatcilik bolumunde satiliyor fiyat 79 tlden basliyor..

Ustune yagmurluk giymelisin, 4000 membran ustu olacak genelde 5000 mm oneriyorlar. Ben tribord yatch club aldim decathlondan, satici arkadas bir cok kuryeciye sattığını ve bilinen markalar kdr memnun olduklarini soyleyince aldim.. sonuc hem ruzgar kesior hem yagmurda hic icime su gecmedi gayet rahat ettim. Yatcilik bolumunde satiliyor fiyat 79 tlden basliyor..

Güncel fiyatı 79 TL mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
s.a arkadaşlar 2 sorum olucak
1. Yağmurdan sağanak yağışta su geçirmeyen mont varmı (nic marka montum var fakat karın bölgesi fena ıslanıyor kollar biraz ıslanıyor)
2. Bot olarak yds diablo var aklımda ama başka tavsiye edebilirmisiniz.
Şimdiden teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------

Kimse yokmu

merhaba bütün gün motora binmiyorsan yds yada bu tip botlar sana zorluk çıkaracaktır çünkü giy çıkar çantaya koy vs
Meslea kalıbın xl ise sen xxl takım al bu sayede hem yağmurluğun içine vucut sıcaklığında sıcacık oluyor hem rüzgar yemiyorsun tam su geçirmez montlar tuzlu

Önerim boy olarak ucuz istersen bildiğin inşaat çizmeleri kızlar giyince moda alıyor bizde giyelim dimi ama 30 liraya inşaat çizmesi alıyorsun tek parça olduğu için sümme geçirmiyor hiçbirşey yağmurluğuda üsüten çektinmi :D işte bu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar