Arama sonuçlarınız

1. uthec

Bulutların üzerinde ve orman içlerinde motor gezisi | Karadeniz içerir

Merhaba, Millet pazartesi sendromu yaşarken biz Trabzon'un yaylalarında gezi yaptık. Bunun için kusura bakmayın :) Bu gezide Trabzon’un en yüksek noktalarından biri olan Karadağ Yaylası’na doğru iki motorla yola çıktık. Bende CRF250L, arkadaşım Fatih'te KTM 250adv... Karadağ Yaylası'nın...
  2. uthec

Karadeniz Yayla Yolları | Kadırga Yaylası, Üstü Açık Camii, Zigana Dağı & Hamsiköy

Merhaba. Bugün yine zirvelerdeyiz. Rota işlerini yine bıraktım Fatih'e ve ben baktım keyfime. Sağolsun kankam yazıp çiziyor beni gezdiriyor :) Trabzon Vakfıkebir çıkışlı rotamızda Tonya üzerinden Kadırga Yaylasına çıkıyoruz. Fatih Sultan Mehmet'in Cuma namazı kıldığı yayla çimenindeki Üstü...
  3. uthec

3 günlük Pülümür, Karanlık Kanyon ve 3200 Rakımlı Kırklar Mescidi Gezimiz

Merhaba, Trabzon çıkışlı 3 gün sürecek olan bir gezi planladık iki arkadaş. Bende Honda Crf250L, arkadaşımda ise Ktm 250Adventure. İlk gün Trabzon'dan yola çıkarak Gümüşhane üzerinden Pülümür yoluna ulaşmayı hedefledik. Pülümür'den yıllar önce araba ile geçmiştim ve o yolu çok beğenmiştim...
  4. uthec

Motosikletime PPF şeffaf kaplama yaptırdım

Merhaba. İlk kez bir motoruma kaplama yaptırdım. Motoruma çanta demiri taktırmak istemiyordum. Çünkü demirin görüntüsü pek hoşuma gitmiyor. Gezilere giderken bir sosis çanta ile hallederim işimi diye düşünüyordum. Çantanın indir bindir, bağla çıkar yaparken arka kuyruğu çizebileceğini bildiğim...
  5. uthec

Bir ARTVİN Macerası; Kamp, Yol, Festival...

Merhaba, 19-20-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan Artvin Motosiklet Festivaline katılmak gibi bir zorunluluk oluşmuştu bizim için. Zorunluluk diyorum çünkü o yaz hiç uzun yola gidememiştik ve Artvin bizim için köprüden önceki son çıkış olabilirdi. Kaçırılmaması gereken bir festivaldi...
  6. uthec

Sis ve Çise dolu bir Motosiklet Festivali (VLog)

Rotasızlar 61 Tonya Motosiklet Kulübü'nün düzenlediği 1. Tonya Motosiklet Festivali'ne katıldık. Festival Trabzon'un Tonya ilçesine bağlı Sazalanı Yaylası'nda gerçekleştirildi. Hava şartları yüzünden festivale motosikletlerimizle değilde Akın'ın araç üstü çadırı olan otomobili ile katıldık...
  7. uthec

Yağmur hiç durmadı ve çadırdan çıkamadık | Kamp Vlog

Trabzon'da bulunan Karadağ Yaylası'na çadır kampına gittik ama işler hiç beklediğimiz gibi olmadı. Yaylaya vardığımızda hava fena değildi ama çadırlarımızı kurduktan kısa bir süre sonra sis geldi ve çise başladı. Yanımızda tente olmadığı için hepimiz Akın'ın çadırına sığındık ve tüm gece...
  8. uthec

Kapadokya'dan Trabzon'a Kuzu Kuzu Eve Dönüyoruz

3 motosiklet 3 arkadaş Trabzon'dan çıktığımız bu yolculuğumuzda Akın'da SYM JoyMax 250, Serkan'da Honda Africa Twin, bende ise bildiğiniz üzere Yamaha Tracer 700 var. Evet üç motor üçü de birbirinden farklı tarzlarda farkındayım ama kafalar bir olsun önemli olan o değil mi sizce de? Biz de öyle...
  9. uthec

Balonlarla dolu bir sabaha uyanma hayalimiz | Kapadokya Kampı

3 motosiklet 3 arkadaş Trabzon'dan çıktığımız bu yolculuğumuzda Akın'da SYM JoyMax 250, Serkan'da Honda Africa Twin, bende ise bildiğiniz üzere Yamaha Tracer 700 var. Evet üç motor üçü de birbirinden farklı tarzlarda farkındayım ama kafalar bir olsun önemli olan o değil mi sizce de? Biz de öyle...
  10. uthec

Kekova Kampımız ve Korsan Koyu | Antalya

11. uthec

İki Zamanlı Crosslarla Karda OffRoad

Kimisi motoruyla kimisi arabasıyla kimisi de yancı katıldı bu maceraya. Karlarla mücadele etmek ve biraz da offroad yapmak için koyulduk yola ve Hıdırnebi Yaylası'ndayız. Hıdırnebi Yaylası Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı bir yayla. Yolun bir yerden sonra kapalı olmasından dolayı zirveye...
  12. uthec

Kelebekler Vadisi Çadır Kampımız | Fethiye

13. uthec

Jandarma Çadırları Kaldırtınca Hamak Kampı'na Döndük | Marmaris

14. uthec

Sessiz Sakin Datça Motosiklet Kampı, Muğla

Gezimizin bu videosu yolculuğumuzun 5. günü oluyor ve Bodrum'dan Datça'ya gidiyoruz. Datça'ya gitmenin iki yolu var. Ya feribotla gideceğiz ya da motosikletlerimizle karayolunu tercih edeceğiz. Yaptığımız hesaplara göre maddiyat aşağı yukarı aynı oluyor. O zaman bir farklılık olsun deyip...
  15. uthec

Domuzlar Eşliğinde Cennet Koyu Kampı, Bodrum, Muğla

Gezimizin bu videosu yolculuğumuzun 4. günü oluyor ve Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kamp kuruyoruz. Gece vardığımız koyda bizi domuzlar karşılıyor ve tüm gece domuz homurtuları eşliğinde ve biraz da tedirgin bir şekilde sabahı ediyoruz. Sabah bizi adı gibi gerçekten cennetten bir manzara...
  16. uthec

Karadeniz Yayla Yolları, Vargit Çiçekleri ve Üstü Açık Camii | VLog

Güneşli bir pazar günü Yamaha Fazer 800 kullanan arkadaşım Mehmet ile birlikte bir gezi planı yaptık. Plana göre Tonya üzerinden Beypınarı Yaylası'na gidecek, bir şeyler yiyip dönecektik. Beypınarı Yaylası Vakfıkebir sahile 50km uzaklıkta. Tonya istikametinden gidilen yaylanın yolları asfalt...
  17. uthec

Motosiklet Severler Ordu'da Buluştu [VLog]

Ordu Motosiklet Kulübü'nün organize ettiği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği etkinlikte motosiklet severler buluştu. Trabzon, Artvin, Rize, Giresun, Ordu, Bayburt, Gümüşhane, Erzincan, Samsun, Tokat, Amasya gibi çevre illerden gelen motosikletçilerle ortam bir hayli kalabalık oldu...
  18. uthec

Buz Gibi Azmak Deresi, Muhteşem Ören Yolu, Domuzlu Cennet Koyu

3 motosiklet 3 arkadaş çıktığımız bu yolculuğumuzda Akın'da SYM JoyMax 250, Serkan'da Honda Africa Twin, bende ise bildiğiniz üzere Yamaha Tracer 700 var. Evet üç motor üçü de birbirinden farklı tarzlarda farkındayım ama kafalar bir olsun önemli olan o değil mi sizce de? Biz de öyle düşünerek...
  19. uthec

4.000 km Karadeniz'den Ege'ye | Tracer 700 | AfricaTwin | Joymax250

Pandemiden kaçıyoruz, sıcak denizlere gidiyoruz! 1 yılı aşkın süredir planlarımızda yer alan fakat salgın yüzünden yasaklar, karantinalar ve aksilikler yaşayıp gerçekleştiremediğimiz gezimizi bu yıl gerçekleştiriyoruz. Hedefimizde Trabzon'dan çıkıp Muğla ve Antalya'ya ulaşmak var. Bunun için...
  20. uthec

Motosiklet Zincir Dişli Temizliğim | Gazyağı | Tracer 700

Motosikletime düzenli olarak yaptığım zincir dişli temizliğimi sizlerle paylaşmak istedim. Ben zincir ve dişlimi motora başladığımdan beri videoda anlattığım şekilde temizliyorum ve bu parçalarda hiç bir sorun yaşamadım şimdiye dek. 300 kilometrede bir zinciri yağlıyorum, 1000 kilometrede bir...

Yeni mesajlar