Arama sonuçlarınız

1. Egee

Maltepe motosiklet ustası tavsiye

İyi günler Çarşamba günü Sty gts250i evo almak için maltepeye gidecem motosiklet genel olarak iyi durumda 40.000kmde kendim anladığım kadar bakıcam sesini dinleyecem ve test edicem ama iyi bir ustayada göstermeden almak istemiyorum. Tavsiyesi olan, bildiği olan varsa. Servis adı ve numarasını...
  2. Egee

Çorlu'da motosiklet gösterilecek usta

Çorlu'dan xmax 250 almak için birisiyle görüştüm kendimde bakıp sesini dinleyecem ama ustaya da göstermek istiyorum. Bildiğiniz usta, servis varmı?
  3. Egee

500cc nakedden 125cc supermotoya geçiş.

2006 model Kawasaki er5 motorumu satıp yerine 2016 Yamaha wr125x aldım ilk başta gaz tepkisi az gibi gelsede 10 gündür hem yakıt hemde şehir içi trafikte çok rahatım ayrıca bakım maliyetimde düştü şuan kafam rahat tek handikabı sele taş gibi 70 km yol yaptım totom uyuştu şehir dışı sürüşlerinde...
  4. Egee

YAĞ FİLTRESİ MARKA SEÇİMİ

Piyasada çok fazla yağ fitresi alternatifi var ve markalar arasında nedense uçurum fiyat farkları var(hiflo, sunwa, mtx, emgo, vs).Hiflo marka fitre 90 lira iken mtx marka 30 lira, bu kadar fiyat farkı varken mtx marka filte takmanın bir zararı varmıdır acaba (ucuz etin yahnisi hesabı) sizin...
  5. Egee

Lastik değişimi balans ayarı ne kadardır?

Arkadaşlar er5 imin ön lastiğini değistiricem de düdüklenmemek için sormak istedim yakın zamanda değiştiren varsa fiyatlar ne durumda. Ön jantı kendim söküp götürücem.
  6. Egee

40-45 bin kmde suzuki inazuma alınır mı?

Sizce bu km ler inazuma için fazlamıdır özellikle kullananların fikir ve yorumlarını bekliyorum.
  7. Egee

SYM Wolf 250 almayı düşünüyorum...

Gerek yakıtın az oluşu gerek iri ve heybetli duruşundan almayı düşünüyorum (2. El). Sizin düşünceleriniz nelerdir, kullanıpta tavsiye eden veya sorun yaşayan varmı. Diğer seçenek olaraktan Pulsar 200 ns var.
  8. Egee

Yunanistan'da benzinin litresi kaç Euro

Şu Yunanistan'da benzin ne kadar ya araştır araştır bulamadım. Bilgisi olanlar aydınlatın lütfen.
  9. Egee

Motosiklet ile yurtdışına çıkmak için hangi işlemler yapılmalı ?

Öncelikle herkese iyi forumlar, önümüzdeki ilk bahar nisan-mayıs gibi motosikletim ile Yunanistana çıkmak istiyorum ama hangi işlemleri yaptırmam gerektiğinden emin olamadım biraz araştırma yaptım ama burada daha önce bu işlemleri yaptıranlar olacağından daha kesin cevaplar alıcağıma inanıyorum...
  10. Egee

2. El Motosiklet Alırken Nelere Dikkat Edilmeli !!

Önümüzdeki hafta 2. El bir pulsara bakmaya gidicem nelere dikkat etmeliyim, satıcıya neler sormalıyım.Bu konuya verilecek cevapların tüm 2. el motosiklet alıcak insanlara faydalı olacağını düşünüyorum. İyi forumlar.
  11. Egee

Sizce Bu Motosiklet Alınırmı...

Herkese iyi forumlar.Şuan kullanmakta olduğum motosikletimi sattım ve yeni bir motosiklet bakıyorum.Mondial Mct 250 hoşuma gitti.Sizce nasıl bir motor 200-250kmlik gezilere rahat gidermi kulananlar ve kullanmış olanların bu motosiklet hakkında yorumlarını bekliyorum.Bu arada bütçe...
  12. Egee

A2 ehliyetimiz var iken B ehliyet almak...

Öncelikle vericeğiniz cevap için herkese teşekkür ederim. Şuan A2 ehliyetim var B ehliyete gerek duymadığım için zamanında almamıştım şimdi almam gerektiği için ne kadar fark ödüyorum internette biraz araştırdım ama doğru düzgün bir cevap bulamadım. A2 ehliyeti varken B ehliyet alanlar...
  13. Egee

Adam Sprey Boyayla Boyanmış 2015 600RR Satıyor :) :) ....

Adam 600rr ı spreyle boyamış bide "özel olarak diğer araç ve insanların algılama ve dikkate alma kolaylığını sağlamak için yaptım yazmış" :mrgreen:.Millet binmeye motor bulamıyor adam sprey boya ile boyamış millet deliye biz akıllıya hasret :mrgreen::mrgreen::mrgreen...
  14. Egee

Sizce ne almalıyım ...

Herkese merhaba 2017 motosiklet fuarında kask ve mont almak istiyorum. Kask için bütçem 400 mont için ise 600 tl bu fiyatlar dahilinde önerilerinizi bekliyorum ...
  15. Egee

Lastik değişimi ...

Öncelikle selamlar motorumun üzerindeki orijinal lastikleri değiştirip daha kaliteli lastik takmak istiyorum ama 2.50-18/3.00-18 kaliteli lastik bulamadım bunun yerine 2.75-18/90.90-18 Michelin lastik taksam bir sıkıntı olur mu .
  16. Egee

Eken H9 Almayı Düşünenler İçin Gece ve Gündüz Testi (Video)

Eken H9 almayı düşünenler için güzel bir video olduğunu düşünüyorum. Video kalitesi programdan dolayı düşüş göstersede yinede fiyatına göre çok iyi bir çekim kalitesi yakaladığını düşünüyorum karar sizin video bana aittir kamera ile ilgili istediğiniz soruları sorabilirsiniz ...
  17. Egee

400 TL'ye Kadar Kask Önerisi

Öncelikle herkese merhaba şu an kullandığım kaskımın çok sağlam olmadığını düşündüğüm için yeni bir kask alıp onu artçı kaskı yapmayı düşünüyorum. Yeni alıcağım kaska ayırdığım bütçe 400 tl bu fiyata en iyi sağlamlığa sahip hangi kaskı alabilirim. Önerilerinizi ve bu fiyatta kask kullanan yorum...
  18. Egee

Eken H9 Test (Video)

Eken h9 almışken video çekeyim dedim ve bu kısa videoyu hazırladım ben kameradan gayet memnun kaldım ama videoyu birleştirdiğim program camtasia kaliteyi biraz bozmuş ama yine de almak isteyenlerin kafasındaki soru işaretlerini bir nebzede olsa cevap niteliğinde olacağını düşünüyorum... İyi...
  19. Egee

2. El Motorda Ruhsat İşlemleri

2. el motosiklet de noterde satışı aldıktan sonra emniyette ruhsat için gidiyormuyuz veya gitmeden bize mi gönderiliyor ve emniyete ruhsat için bi fiyat ödermiyiz ....
  20. Egee

300 TL'ye kadar aksiyon kamerası tavsiyesi

Piyasada çok kasap sürücü varken ve bizi sıkıştırıp veya çarpıp kaçtıklarında hakkımızı yasal yoldan aramamız için bir takım bilgilere ihtiyaç duyuyoruz ve kaza anında aracın plakasını alamayacağımız veya çevredeki kameraların açısı dışında olabileceği için kask kamerasına fazlası ile ihtiyaç...

Yeni mesajlar