40-45 bin kmde suzuki inazuma alınır mı?

Sizce bu km ler inazuma için fazlamıdır özellikle kullananların fikir ve yorumlarını bekliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sahibine bak abi sahibi normal ise alınır

İnazuma 35binden sonra kendine gelen bir motor. üzerinde hâlâ orjinal lastiği varsa uzak dur. motora lastik almayan doğru düzgün bakım yapmaz.

İnazuma 35binden sonra kendine gelen bir motor. üzerinde hâlâ orjinal lastiği varsa uzak dur. motora lastik almayan doğru düzgün bakım yapmaz.

Kesinlikle guzel tespit.

Baktigim motorlarda bu durumdan hiç yanilmadim.illaki istisna olabilir ama 100/3 tür.

Konuya dönersek,inazuma´da km kaygisi olmaz.

Vurmayın dibine dibine abi, bende orjinal lastiklerini kullanıyorum 13000km oldu. Zamanı dolunca değiştireceğiz :( Yaza denk geldi güzel tuttular ilk 11000km :)

Vurmayın dibine dibine abi, bende orjinal lastiklerini kullanıyorum 13000km oldu. Zamanı dolunca değiştireceğiz :( Yaza denk geldi güzel tuttular ilk 11000km :)

benim lafım mesela 2013 inazuma içindi:mrgreen: Hâlâ 5 yıllık üzerinde gelen lastiği 50bin km kullanıp övünen var. Bu adam motora açık yağ da koyar. Bir takım bujiyi 30bin km kullanan var. Ama inazumanın kısıtları olduğu için ve ferah tasarlandığı için bozmak bile bir maliyet gerektiriyor. Alır almaz değiştirilen lastiğe karşıyım riske girmeden 10-20 bin kullanılmalı hemen atılmamalı üzerinde gelen lastikler. Biz o kadar zengin bir millet değiliz. Ama kaliteli lastiğin de bizi çıkacak ekstra masraflardan koruduğu da bir gerçek.Hem dominar abs li kötü lastiği frenlemede idare eder. 5 bindeki bir inazumayla 45 bindeki arasında iyi yönde ciddi fark var. Suzuki motorlarının genel karakteri sağlam olmasıdır. En güçlü değildir en hızlı değildir. Yabancılar bile ölmez motor ya da kurşun bile geçirmez diye överek bahsederler uzun ömründen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar