Adam Sprey Boyayla Boyanmış 2015 600RR Satıyor :) :) ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2YKp0g.png

Adam 600rr ı spreyle boyamış bide "özel olarak diğer araç ve insanların algılama ve dikkate alma kolaylığını sağlamak için yaptım yazmış" :mrgreen:.Millet binmeye motor bulamıyor adam sprey boya ile boyamış millet deliye biz akıllıya hasret :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sifirdan-daha-guzel-ustelik-13-bin-tl-indirimli-376413609/detay

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Güle güle kullan hayırlı olsun.
Sen şimdi yeni heves ilk defa gördüğün ama milletin artık görmekten bıktığı bir sürü şey paylaşacaksın ki bu çok doğal.
Tavsiyem tepki çekmemen için her paylaşımı bu başlıkta yap.
Hem sen hevesini almış olursun hem de forumda konu kirliliği olmaz.
Bide konu açmadan önce arama yapma olayımız var ama şimdi hepsini birden yüklenmeyelim sana.
Yavaş yavaş alışırsın.
Tekrar hayırlı olsun.😏

soy isim ve telefonu gizlediğin iyi olmuş ilanda yazmıyodu

adam ister sprey ister sulu boya ile makinasını boyar bunun neresinde anormallik var? isteyen alır isteyen almaz...

Aylar önce gördüm bunu o zaman da motor fazlalığından dolayı 7 günlüğüne yazıyordu. Ne 7 günmüş arkadaş.

Başka bir motorları daha vardı bunları o da turuncuydu böyle bakınca gözün kanıyor.

İstediğiniz takdirde orjinal rengine kolayca dönderilebilirsa dönderde öyle ilana koy

Son düzenleme:
Zevkler ve renkler tartışılmaz tamam ama bu nedir ya Honda yetkilileri görse mahkemeye verir ::facepalm:: ::facepalm::

Moderatör
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  
Hayırlı olsun, ttnet mi?
arkadaşa katılarak (gülmekten), daha önce açılmış başlık açıklaması ile konuyu kilitliyorum.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar