Arama sonuçlarınız

1. S

Bir garip kitleme mevzusu ? 🤷♂

Herkese merhabalar arkadaşlar az önce başımdan geçen bir garip hadiseyi sizlerle paylaşmak isterim havanın güzel olmasını fırsat bilip geçen ay yeni aldığım 91 model mz 251 etz motorumla bir sonbahar turu atmak için 70km mesafelik bir yola çıkayım dedim hafif yokuş aşşağı 120-130 gibi bir hızla...
  2. S

Lastik Balansı Hakkında

herkese iyi akşamlar arkadaşlar, başka bir lastik konusu içinde maruzatımı dile getirmiştim fakat cevap veren olmadığı için konu açma gereği duydum önceki konulara baktığımda da aradım cevabı bulamadığım için yeni konu açma gereği duydum sadede gelecek olursam bu kışın ortasında bir çift...
  3. S

100 km de 4.7L Yakan 150cc

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar kendi topic'imizde konu açmıştım fakat henüz bir cevap bulamamakla birlikte birde buradan sorup hem sabırsızlığımı yenip hemde farklı fikirler olsun istedim şöyle bir durum var ki bugün motora binmeden önce depoyu doldurum ve biraz gezeyim dedim 90-100/km ortalama...
  4. S

Ekipman diziyorum öneri ve tavsiyelere açığım içeri buyurun

herkese iyi forumlar sezon başı gelmeden takım taklavatı dizeyim istiyorum arkadaşlar ince eleyip sık dokuduktan sonra en son aşağıda ki gibi bir sepet yapma kararı aldım son olarak sizlerde bir göz atın da akşam onaylayayım sepeti :cherry: kask olarak shoei Qwest siyah kask düşünüyorum mt...
  5. S

Servisin Çözemediği Sorun (Mondial drift içerir)

Merhabalar arkadaşlar ağustosu ayının başında almış olduğum 150 mh drift ile aranızdayım keyifli bi giriş yapmak isterdim ama daha ilk ayaktan hemen bi problemle başlayayım malesef motorum 1500 km de fakat üst devirlerde kesiklik yapıyor tutup bırakıyor ve 9 bin devir çevirmesi gerekirken yokuş...

Yeni mesajlar