Arama sonuçlarınız

1. Rhombeuz

Intercom Öneri

%80 müzik %20 telefon görusmesi icin 1000-1500 civari intercom bakiyorum. Deneyimlerinize göre ne tavsiye edersiniz?
  2. Rhombeuz

Ankara'dan Selamlar

Ankara da uzun yillardir yanliz suruyorum. Yok mu kimse cevre illere seyahat yapacak motora gonul vermis dostlar..
  3. Rhombeuz

MTV Hakkında (Araç Satış)

Herkese iyi forumlar Yarın motorumun satışını verme durumum var. MTV 6 aylık borcunu ödedim. 2. borç 31.07.19 tarihli görünüyor. Bunu ödemem gerekir mi? 2. borcu ödemeden satışa verebilir miyim yardımcı olursanız sevinirim ..
  4. Rhombeuz

Yeni Lastik Taktım Yakıt Arttı

Herkese iyi forumlar .. Suzuki inazuma'ya orjinal ebatlarında Metzeler Roadtec 01 lastik taktım. Aynı miktar benzinle 60-70 km daha az gitmeye başladım. Yol tutuş arttığından dolayı mantıklı gelse de durum hoş değil:) Balansta veya lastik havalarında sorun yok neden böyle oldu ?
  5. Rhombeuz

Yeni Lastik ( Kararsızlık )

Herkese iyi forumlar .. Kullandığım motor Suzuki inazuma 250 14.500 km üzerindeki "Michelin Pilot Street" ile 10.000 de ben aldım. 5 yıllık Michelin Pilot Street fena değil sadece arkayı çabuk kilitliyor. Lastik arayışına girdim fakat çok kararsızım. Pirelli Diablo Rosso II hakkında Alman ve...
  6. Rhombeuz

Suzuki İnazuma Boya Kodu ?

İyi forumlar dostlar Beyaz inazuma boya kodunu bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  7. Rhombeuz

Gürcistan - Azerbaycan Seyahati

Merhaba Arkadaşlar Mart - Nisan ayı gibi Ankara'dan çıkıp Gürcistan-Azerbaycan seyahati gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Yolu 3'e böldüm Trabzon - Tiflis - Bakü şeklinde. Toplam 12-14 gün sürmesini planlıyorum. Öğrendiğim kadarı ile Azerbaycan vize istiyor. Motosiklet ile hiç yurt dışına...
  8. Rhombeuz

Suzuki İnazuma Katalizör Arıza

Öncelikle herkese merhaba 2014 Model bir inazumaya sahibim. Çok memnunum oturaklı, konforlu, kalıplı bir motor. Sorunum şu ki; Motor çalıştıkdan 1 - 1.5 dk sonra rölantide bi zırıltı sesi geliyor. Seyir halinde, üst devirlerde ses veya bir sorun yok. Ancak durunca ses devam ediyor ve net...
  9. Rhombeuz

Yardım Lazım

Herkese iyi forumlar .. Suzuki inazuma motorumun resimde görülen kapaklar pas oksit oldu. Bu 2 parçayı nerden bulabilirim adı nedir bilen var mı? Zincir ayar vidasının önündeki kapak https://www.motoetkinlik.com/wp-content/uploads/2014/05/uzun_yolda_ufak_hacim_3_7.jpg
  10. Rhombeuz

Suzuki İnazuma Servis Ücreti

Merhaba herkese inazuma servis ücreti ne kadar tutuyor bilen var mı ?
  11. Rhombeuz

Ankara Cbf 150

2012 model 14 bin km de bakımlı işe gidip gelmeye kullandığım motorumu satıyorum. İlgilenen arkadaşlar gelip kendiniz bakınız piyasanın altına veriyorum.
  12. Rhombeuz

Ankara'dan Selamlar

Selam dostlar Ankara'dan katıldım aranıza yaş 28 yaklaşık 10 yıldır motorsiklet üzerindeyim ..

Yeni mesajlar