Yardım Lazım

Herkese iyi forumlar .. Suzuki inazuma motorumun resimde görülen kapaklar pas oksit oldu. Bu 2 parçayı nerden bulabilirim adı nedir bilen var mı? Zincir ayar vidasının önündeki kapak

https://www.motoetkinlik.com/wp-content/uploads/2014/05/uzun_yolda_ufak_hacim_3_7.jpg

uzun_yolda_ufak_hacim_3_7.jpg

Temizleme değil temizlenecek gibi değil 2 kapak zaten ne diye geçiyor iaimleri nedir ?

O parçanın tek bulunabileceğini sanmıyorum. Bence parçayı sök 1 bardak sirkenin içinde 1 gece kalsın, pası epey geçecektir. En son da ince 1500 zımparayla lekeleri alırsın tertemiz olur. Yeniden pas yapmasın diye boya da yapabilirsin üzerine.

Bu parçanın adı Discover'ımda "zincir sabitleyici arka" idi. Parçanın tek bulunamaması için neden var mıdır bilemem ama, olur da bulamazsanız, çok da dert etmeyin. Yük taşıyan bir parça olmadığı için paslanması felaket getirmez. Oraya basit bir sac plaka kestirebilir veya başka markaların kapaklarını uydurmayı deneyebilirsiniz.

Vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ediyorum. Bugun servise gidip fiyat alacağım bakalım .. Olmadı sirke-zımpara-boya fikride mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar