MTV Hakkında (Araç Satış)

Herkese iyi forumlar

Yarın motorumun satışını verme durumum var. MTV 6 aylık borcunu ödedim. 2. borç 31.07.19 tarihli görünüyor. Bunu ödemem gerekir mi? 2. borcu ödemeden satışa verebilir miyim yardımcı olursanız sevinirim ..

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Verebilirsiniz.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Herkese iyi forumlar

Yarın motorumun satışını verme durumum var. MTV 6 aylık borcunu ödedim. 2. borç 31.07.19 tarihli görünüyor. Bunu ödemem gerekir mi? 2. borcu ödemeden satışa verebilir miyim yardımcı olursanız sevinirim ..

Verirsin benim motoru öyle aldım ben 1. taksitini adam ödemiş 2. taksiti yapmadım diye söyledi

o ana kadar olan borç ödenir.. temmuz bandrolü yılın 2. yarısı için ödediğiniz vergidir. temmuzdan aralığın sonuna kadar olan kısmı kapsar. siz o dönemde motorun sahibi olmayacağınız için ödememelisiniz.. borç sorgulamada 2. taksitin gözükmesi sadece önden ödemek isteyen kişiler için kolaylık sağlamak amaçlıdır. eğer motoru satacağınız kişi bu talepte bulunuyorsa da o kişi sizi dolandırmaya çalışmaktadır..

Herkese iyi forumlar

MTV 1. taksit borcu 1 Ocak'ta doğar, son ödemesi 31 Ocak'tır.
2. taksit borcu ise 1 Temmuz'da doğar ve 31 Temmuz son ödeme günüdür. Henüz 1 Temmuz gelmediği için o takside ait her hangi bir borcunuz doğmamıştır. MTV ödemeden satış verebileceğiniz son tarih 30 Haziran'dır.

Hayırlı satışlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar