Arama sonuçlarınız

1. T

Debriyaj ve vites. Sizce ne olmuş olabilir?

Merhaba mt ailesi, yaklaşık 30 km hızla giderken motoru 1. vitese aldım ve çok sert bi ses geldi. Şimdi motor boşa çok zor geçiyor. Debriyaj kavrama noktası değişti ve en sonda hiç bırakmadan motor vitesteyken hareket ediyor. Fren ile motoru olduğu yerde tutuyorum. Sizce problem ne? Edit...
  2. T

Nüfus müdürlüğü saçmalığı

Merhaba, ehliyet randevusu almak için 199 u aradım. Verilen cevap ümraniye, üsküdar, kadıköy ve ataşehir için ilk 60 gün randevular dolu oldu. Bu nasıl bi saçmalık. Bir ehliyetin veriliş süresi kaç dakka allah aşkına. Bu mu hizmet anlayışı. Ehliyetsiz mi çıkalım şimdi trafiğe. Ne yapalım...
  3. T

Sorun sizce ne?

Arkadaşlar merhaba, motorum yamaha r25. Motosikletin park lambası patlamıştı, değiştirmek için üzerinde 12vdc yazan beyaz led ampül aldım. Taktım çalışmadı. Biraz uğraştım ve tekrar motoru çalıştırdığımda sinyaller, stop ve plaka lambalarınında yanmadığını gördüm. Farlar yanıyor. Sizce sorun...
  4. T

5664’ den gelen yanlış model sorunu.

Arkadaşlar merhaba. 5664 e 2. el alacağım R25 şasi ve plaka numarasını attığımda yamaha ybr 125 markalı aracın hasar kaydı yoktur diyor. Araç R25, fakat ybr 125 olarak mesaj geliyor. Sorun nedir? Neden kaynaklanır? Çözüm nedir?
  5. T

Şimdi mi askerden sonra mı?

Merhabalar, aranıza yeni katıldım ve bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Malüm üretici zamları, ek gümrük vergisi ve 2018 yılı euro4 muhabbetiyle fiyatlar daha da artacak. Ben 2. el yamaha r25 veya kawasaki ninja 250r almak istiyorum. Onlarında fiyatları artacaktır ki yamahalar zaten şuan bile...

Yeni mesajlar