Nüfus müdürlüğü saçmalığı

Merhaba,
ehliyet randevusu almak için 199 u aradım. Verilen cevap ümraniye, üsküdar, kadıköy ve ataşehir için ilk 60 gün randevular dolu oldu. Bu nasıl bi saçmalık. Bir ehliyetin veriliş süresi kaç dakka allah aşkına. Bu mu hizmet anlayışı. Ehliyetsiz mi çıkalım şimdi trafiğe. Ne yapalım arkadaşlar???

Ehliyet almak için randevu mu çıktı yeni? Benim bildiğim kurslar yapıyor bu işleri?

Geçenler de kamp atmıştık ve maalesef cüzdanı düşürmüşüm. Neyse yeniden ehliyet ve nüfus cüzdanı yenilemek durumunda kaldım. Şaşırdığım şey istanbuldan izmirden gelen insanlar vardı. 2 ay sonraya gün veriyorlar bir de ne zaman geleceği belli değil diyorlardı. Ben cuma günü başvurdum salı günü yeni kimlikler elime geçmiş oldu.

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
Merhaba,
ehliyet randevusu almak için 199 u aradım. Verilen cevap ümraniye, üsküdar, kadıköy ve ataşehir için ilk 60 gün randevular dolu oldu. Bu nasıl bi saçmalık. Bir ehliyetin veriliş süresi kaç dakka allah aşkına. Bu mu hizmet anlayışı. Ehliyetsiz mi çıkalım şimdi trafiğe. Ne yapalım arkadaşlar???

saydigin ilcelerin nufus ortalamasi 500.000
bizim burada (15.000 nufuslu ortalama bir ilce) randevu almaya bile gerek kalmiyor

Merhaba,

Kocaeli ve sakaryada en fazla 2 hafta sonraya atıyo ordan al internetten randevulara bakabilirsin

Ben nüfus kağıdını yenileme için nisan sonu başvurdum.Haziran 27 sine randevu verdi bekliyorum.

Evet, şehir dışından alınıyormuş. Sanırım kayseriye gideceğim. Tesekkurler cevaplarınız için.

Merhaba,

Ehliyet yenileme ve pasaport işlemlerimi şileden halletmiştim. Üşenmedim şileye gittim ama 1-1.5 ay beklemekten kurtuldum. Aynı şekilde silivri ve çatalcayı da deneyebilirsin.

Büyükadaya gidin. Randevu sistemi orada geçmiyor. sabahtan giderseniz 10 dakikada işiniz biter. ben yarım saatte pasaport yeniledim.

Benim randevu yarin silivride ama arkadasta belki gelir diye dusunerek sormak istedim :) tesekkurler cevabiniz icin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar