Arama sonuçlarınız

1. Nicksizabla

2.El MSX 125 hakkında.

Burası motosiklet hakkında bilgi alışverişi yapılan bir forum olduğu için bir sorum var. Ehliyetimi aldıktan sonra MSX125 almak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar sorum şu, acemi olduğum için illa ki düşmeler olacak. Parça fiyatları nasıl? Koruma demiri taktırmak mantıklı olur mu? Satın...
  2. Nicksizabla

Ne salih ne troll ne de kız görünümlü erkek.

Arkadaşlar bu forum aklımıza gelen şeyleri yazmak sormak ve söylemek için yok mu? Ben artık küfür etmeye başlayacağım ama kimseye kıyamıyorum. Bu Salih kimdir, neyin nesidir bilmiyorum. Bu konuyu açmama vesile oldunuz resmen. Istediğim kişiyi de eleştiririm. Övmek gibi eleştirmek de insanın...
  3. Nicksizabla

Motosiklete binen artçının yan oturması.

Arkadaşlar sürücü kadar artçı da çok önemli diye biliyorum. Peki bu Suriyeli ablalar nasıl yan oturuyor düşmeden? Hem de bebekli. Ben hafif kafamı uzatsam sürücünün dengesi bozulur diye dikkat ediyorum.
  4. Nicksizabla

2.El motosiklet alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Motosikletten anlamayan bir kişi 2.el bir motosiklet alacaksa ona ne önerirsiniz? Buna buna dikkat et veya şunu yap diyeceğiniz neler var?
  5. Nicksizabla

Bitki yetiştiren motosiklet tutkunları var mı?

Hobiler demişken hiç bitki yetiştirmekle ilgili bir gönderi göremedim. Benim gibi evde veya bahçesinde bitki yetiştirme hobisi olanlar var mı? Ben menekşe ve sukulent ile başladım. Kaktüs de almayı planlıyorum. Ya siz? Toprakla uğraşmak insana gerçekten huzur veriyor, deneyin.
  6. Nicksizabla

Dişiliğini kullanıp kişiliğinden olanlarda bugün.

Belki linç diyebilirim ama umursamıyorum. Hak bedenimiz olacaktır. Abi niye motosiklet süren kadınlar illa seksapalist pozlar veriyor ya da illa bir yerlerini açma gereksinimi duyuyorlar? Sana ne diyecekler olabilir ama motosikleti kullanarak prim yapan insanlara sinir oluyorum. Özellikle...
  7. Nicksizabla

Bir de derler ki motorcular birbirine selam verir.

Arkadaşlar kim uydurdu bunu? Daha doğrusu böyle bir şey var da altındaki motora göre mı muamele yapıyorsunuz? Bir çoğunuz gerçekten öyle görünen köy kılavuz istemiyor. Adam mt7 sürüyor karşısından geçiyoruz (ben artciyim) korna çalıp selam veriyoruz afedersiniz adamın umrunda değil...
  8. Nicksizabla

Hiç motosiklet tecrübesi olmayan birine ne önerirsiniz?

Motosiklet tecrübem sadece artçı olarak var. Bir kez de vitesli bir motosiklet sürmeyi denedim ama bana çok ağır geliyor. Durma esnasında ayağımı yere koyduğum an yan devriliyorum. Gücüm yetmiyor. :) Scooter sürmeyi de denedim bir sorun yaşamadım düşmedim 25 dakika boyunca da sürdüm ama...

Yeni mesajlar