Ne salih ne troll ne de kız görünümlü erkek.

Arkadaşlar bu forum aklımıza gelen şeyleri yazmak sormak ve söylemek için yok mu?

Ben artık küfür etmeye başlayacağım ama kimseye kıyamıyorum. Bu Salih kimdir, neyin nesidir bilmiyorum.

Bu konuyu açmama vesile oldunuz resmen. Istediğim kişiyi de eleştiririm. Övmek gibi eleştirmek de insanın hakkı. Ben kimsenin giyim şekline karismiyorum isteyen istediğini de giysin. Sadece yerine ve zamanına göre giysinler. Motorsa etek şort giyerek insanlara kötü örnek oluyorlar. Şort giyen erkekler de dahil. Siz bilmezsiniz belki ama küçükken motor hevesi olan kızlar o ablaları görüp öyle olması gerektiğini ve öyle yapmayı tercih ediyor örnek alıyorlar. Beğenilmek herkesin içindeki bir şey ama bunu bedenini sergilemeden de yapabilirsin. Ayrıca kimseye de hakaret etmedim.

Nickimi keşke nicksizabla yerine nicksizanne yapsaydım. Bu kadar tepki almazdım.

Bu forumdan aranızdaki birkaç kişi yüzünden aşırı soğudum ve bir daha da kullanmayacagim. Uyelik nasıl silir bilmiyorum bilen yardımcı olursa sevinirim.

Daha tanımadığınız biri için burasa yazdigi birkac şeye gore hemen bir şeyler yakıştırmayın. Yok salih naber yok troll yok ne bicim kadınsın... neyse sitemim bu kadardı.

Motosikleti
R25, CRF250L
Bazen görmezden gelmek en iyisidir.

Bazen görmezden gelmek en iyisidir.

Hevesim kalmadı ki. Çok keyifsizim bir şeye yorum atasım konu acasım vs kalmadı. Bir de sosyal medya da kullanmıyorum eşim izin vermediği için eşimin hesaplarında geziyorum whatsapp bile yeni indirdim (tuşlu kullanıyordum) bu bile sorun oldu işte bu sitede ne işin var tuhaf değil mi esin sosyal medyaya kiziyorsa siteye kizmaz mi hic profilin biseyin yok ayağına fake ya da erkek üye olduğuma dair gereksiz bir şüphe.

sonra neden forumda bayan arkadaş yok diyorlar. ben demiştim ama ispatlayamam. çünkü mesajlar silindi :D

sonra neden forumda bayan arkadaş yok diyorlar. ben demiştim ama ispatlayamam. çünkü mesajlar silindi :D

Bence de. Bu ortama bu muameleyi gören niye gelsin?

Neymiş ya erkeksin ya da değilsen de erkek gibi yazıyorsun.

Erkek gibi yazmak nasıl oluyor? Siz bana nasıl yazarsanız ben de öyle yazarım sonuç olarak değil mi?

Tam kafayı yemelik. Hiç düşündüğüm gibi ir ortamı yokmuş meğerse. Ben kafamda hep yükseklere çıkarıyorum çoğu şeyi. Sonra böyle hüsrana uğruyorum.

Motosikleti
R25, CRF250L
Hevesim kalmadı ki. Çok keyifsizim bir şeye yorum atasım konu acasım vs kalmadı. Bir de sosyal medya da kullanmıyorum eşim izin vermediği için eşimin hesaplarında geziyorum whatsapp bile yeni indirdim (tuşlu kullanıyordum) bu bile sorun oldu işte bu sitede ne işin var tuhaf değil mi esin sosyal medyaya kiziyorsa siteye kizmaz mi hic profilin biseyin yok ayağına fake ya da erkek üye olduğuma dair gereksiz bir şüphe.

O zaman donanım haber forumu önereyim. Ama hiç kadınım falan demeyin

Motosikleti
D400
valla forumda yazıştıgım insanlar arasında kadın var mı erkek var mı bilmiyorum.

Neden cinsiyetinizi belli etmeye yönelik davranıyorsunuz? Burada belaltı muhabbet edilmiyor, kadın oldugunuzu vurgulamanız gerekmez.

"kadınım kadınım ben kadınım" diye geziyor nedense bircok kadın üye.

Bu arada Salih isen gitme kal özledik seni :cherry:

Salih değil isen de seni salih sanıyorsa bu insanlar yazma şeklinde bir sıkıntı var ki gerçek bir kadın salih gibi yazıyorsa vay başımıza gelenler.

Salih sensen ya da değilsen de salih eğer okuyorsan sana akrostiş yazdım

Sallanma be gülüm kal burada
Ansızın fake hesapla gelirsin buraya
LS2 kask gibisin, bizim icin vazgecilmezsin
İlla ki kavga olur kızma be bana
Haydi lililiilili yar haydili liililil yar

Ne bileyim çıldırdım burada

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------

valla forumda yazıştıgım insanlar arasında kadın var mı erkek var mı bilmiyorum.

Neden cinsiyetinizi belli etmeye yönelik davranıyorsunuz? Burada belaltı muhabbet edilmiyor, kadın oldugunuzu vurgulamanız gerekmez.

"kadınım kadınım ben kadınım" diye geziyor nedense bircok kadın üye.

Bu arada Salih isen gitme kal özledik seni :cherry:

Salih değil isen de seni salih sanıyorsa bu insanlar yazma şeklinde bir sıkıntı var ki gerçek bir kadın salih gibi yazıyorsa vay başımıza gelenler.

Salih sensen ya da değilsen de salih eğer okuyorsan sana akrostiş yazdım

Sallanma be gülüm kal burada
Ansızın fake hesapla gelirsin buraya
LS2 kask gibisin, bizim icin vazgecilmezsin
İlla ki kavga olur kızma be bana
Haydi lililiilili yar haydili liililil yar

Ben öyle kadinim ben diye bir vurgu içerisine çabasına asla düşmedim. Neysem o yum l şekilde de yazdığım birkaç başlık var. Belki de siz salihle cok haşır neşir olduğunuz için onunla direkt bağdaştırma gereksinimi duyuyorsunuz ve size öyle geliyor? Neyse gerçekten gereksiz bir tartışma gerek yok daha fazla konuşmaya.

Herkesin sizi salih sanması normal bir durum zira adam koca mt sitesine travma yaşattı. Öyle de manyak birisiydi. Üyeler olarak paranoyak olduk, belki de salih'sin hâlâ aklımızdan çıkmış değil.

Hanımefendi, forumdan istediğiniz zaman çıkabilirsiniz. En geç 1 hafta içinde yazdıklarınız gerilere düşecektir, endişeniz olmasın. Daha fazla kalıp sinirlerinizi yıpratmanıza gerek yok.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Salih psikolojimizi üzerimizden atmamız en erken 1-1,5 seneyi bulur. Mahvetti bünyemizi Abs.ci delişmen oğlan.

Motosikleti
QJ SRT800s
ister kadın ol istersen erkek, foruma kayıt olup "Dişiliğini kullanıp kişiliğinden olanlarda bugün." diye konu açarsan trol olduğun düşünülür.

forumdan kayıt sildirmek nasıl olur dersen salih anket açmıştı galiba :mrgreen:

Motosikleti
D400
abs sever misin

images

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Salih miy miş? Değil miy miş? ABS var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bu forum aklımıza gelen şeyleri yazmak sormak ve söylemek için yok mu?
Yanlis gelmissiniz. Sizin aradiginiz sosyal medya. Twitter falan. Orada aklınıza gelen şeyleri yazip, sorup, söyleyebilirsiniz. Burasi motosiklet forumu. Ara ara yazdiginiz gibi kullanilsa da genel olarak motosikletler hakkinda bilgi alisverisi amacli bir site...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar