Arama sonuçlarınız

1. N

Vespa almak mantıklı mı önerilere açığım?

Herkese selam, foruma uzun süredir girmiyordum ve ilk motorumu alırken buralarda çok kafa ütülediğim aklıma geldi. Şimdi ise şehir içi kullanımda, uzun yıllar değiştirmeden her zaman elimin altında olacak şekilde bir scooter düşünüyorum. ancak, böyle japon falan değil. o sebeple vespa...
  2. N

Firmalara motor kiralamak nasıl oluyor?

selam herkese, malum firmalara ya da kuryelere motor kiralama nasıl oluyor? 2016 model 102 cc scooterı kiralama ihtimali var mıdır? uzun süredir duruyor motor kullanmıyorum ve kiralamayı düşündüm.
  3. N

geç kalınan bir değişim şu piyasada yeni motor alınır mı?

2016 yılından beri yamaha cygnus l kullanmaktayım, şu sıralar artık değiştirsem mi diyorum kilometre olarak 30 bine henüz gelmek üzere daha. değiştirmek için çok geç kaldığımı düşünüyorum çünkü bütün motorların fiyatları arttı. en azından benimkinden biraz daha iyi olan 0 km bir honda dio'ya...
  4. N

Motorunuzu kaç yıldır kullanıyorsunuz? Şimdi olsa yerine ne alırdınız?

6 Yıldır kullanıyorum cygnus l. Bu kadar uzun süre kullanacağımı bilseydim space ya da deligth alırdım herhalde :D Tüm foruma selamlar, uzun süredir girmiyordum.
  5. N

Motoruma masraf yapmaya değer mi?

Merhabalar :) 2016 Yılından beri kullandığım Yamaha Cygnus L scoteer'ım 25 bin kilometreye geldi gelecek. Lastik değişimi vs gibi ihtiyaçları var. Bir de genel bakıma girmesi gerekiyor. Yani motor biraz para istiyor. Ben de satmak istiyordum ancak sonradan vazgeçmiştim. Bir süre daha satma...
  6. N

yedeği olmayan anahtar kayboldu?

motorumun yedek anahtarı yoktu, kullandığım anahtarı da kaybettim şimdi ne yapmam gerekiyor?
  7. N

Motorumun anahtarı kırıldı detay açıklamada

Herkese iyi geceler. Arkadaşlar, motorumu emanet olarak birine vermiştim ve anahtarı kırmış. Şimdi anahtarın menteşe kısmının biri kopmuş şu an anahtar birleşik durumda durabiliyor ancak sakat. Yedek anahtarı yok, şu an bu anahtarın orijinalı kaç paradır tahmini? Kıran taraf anahtarı...
  8. N

Sıfır Honda CB 125 F Ya da Yamaha YS 125 Almak mantıklı mı?

Arkadaşlar şuan kullandığım motor cygnu l 2016 model. scooter tarzı motor bakıyordum ancak scooter'dan nmax ya da pcx tarzı bir motora geçmeyince fazla fark olmayacağını söylüyor herkes. 3 yıldır cygnus kullanıyorum, şimdi acaba vitesli motora böyle bir başlangıç mı yapsam diyorum? bütçem de çok...
  9. N

Scooter Yükseltme tavsiye motor?

bütçe 10 bin - 11-12 ye zorlandığında çıkabilir. şuan ki motor cygnus l
  10. N

Kymco - Sym ya da Activa S motorları nasıldır?

Kymco ve Sym gibi markalarla ilgili pek bilgim yok. hondanın da yeni activa s i seçeneklerimin arasında. kymco ve symden model önerir ya da tavsiye eder misiniz? başka önerilere de açığım.
  11. N

Motor yükseltmek için çok daha iyi modeller şart mı?

Öncelikle herkese selamlar. Daha önceki konulardan tanıyanlar olabilir, iş ve okul sebebiyle motor değişimi yapamadım. 3 Yıldır nefret ederek bindiğim Cygnus L'yi artık değiştirmek istiyorum. Sıfır olarak aldığım motorun hiçbir anından zevk almadım, ne gidiyor ne az yakıyor konforsuz bir şey...
  12. N

Kt 150 aksesuarlarıyla nasıl olur? Yarı yolda bırakır mı?

Merhaba arkadaşlar, uzun süre sonra forumda konu açıyorum. Hala yamaha cygnus l den başka bir motora geçiş yapamadım. Bu sıralar gene Mondial Kt 150 düşünüyordum ancak görüntüsü açısından sizce nasıl? Benim hoşuma gitse de bazı yakınlarım beğenmedi ve ya çin malı diye alma dediler. Bu motor beni...
  13. N

Bu motorun görüntüsü nasıl sizce?

Merhaba arkadaşlar, uzun süre sonra forumda konu açıyorum. Hala yamaha cygnus l den başka bir motora geçiş yapamadım. Bu sıralar gene Mondial Kt 150 düşünüyordum ancak görüntüsü açısından sizce nasıl? Benim hoşuma gitse de bazı yakınlarım beğenmedi ve ya çin malı diye alma dediler. Bu motor beni...
  14. N

Bu üç motordan hangisini tavsiye edersiniz?

İyi geceler arkadaşlar, aldığım karar doğrultusunda üç motor arasında gidip geliyorum. Sürekli konu açıp durma diyecekler için bu konudaki açtığım ikinci konu. Şimdi bütçe yaklaşık olarak 5 bin lira varsayalım. Düşük bir bütçe ancak bu kez üstünü ekipmana ayırmam gerekli diye düşündüm. Sonuçta...
  15. N

İhtiyaçlarını tam olarak belirleyemeyen birisi olarak ilk vitesli motor seçenekleri

Şu sıralar scooter'ı değiştirip vitesli bir motor arayışı içine girdim. Bundan birkaç hafta önce bütçem oldukça iyiydi.İlk vitesli motorumu alacağım için, hemen hemen herkes gibi ybr125 e bakıyordum. Lakin ben alamadan fiyatı, 7.800 den 9.350 ye fırlayınca, bu motorun bu kadar para etmeyeceği...
  16. N

Yamaha Cygnus L lastik değişimi

Selamlar arkadaşlar, ben geçen kasım ayında Yamaha Cygnus L motorunu satın aldım şuan 8.500km civarı oldu ancak lastik değiştirmek istiyorum, daha güvenli bir lastik. Bu konuda hiçbir bilgim yok ne önerirsiniz ? kullanan var mı?
  17. N

scooterle uzu yol için ekipman amatör

100cc scooterimle yazın bana göre uzun olan bir yolu tamamlamak için ekipman istiyorum. Şuan kaskım var ama bu kask iş görmeyen bir kask tam değil ve 60 liralık çinli. ekipman fiyatlarını bilmediğim için bütçe vermek istemiyorum ama öğrenci olarak istiyorum bilgili abilerim yeşillendirirse...
  18. N

100'lük Scooter için kask ve eldiven mont tavsiyesi

Yamaha Cygnus L motorum var scooter olduğu için ilk başta sadece bayiiden aldığım kask var 60 liralık. Benim istediğim sağlam bir tam kask. Şimdiki kaskımın önünü indirdiğimde çeneye kadar kapatıyor. Aynı zamanda güzel bir görüntüsü olursa sevinirim. Şuanki kaskım motorun altına sığıyor... Fazla...
  19. N

Yamaha Cygnus L son hız?

Arkadaşlar motorum 1000 kilometreyi yeni geçti şuan 1080 civarı bende arada 80 e falan basıyorum ama az önce son hızı denemek istedim lakin 80 den sonra milim milim 85 90 civarı yaptı sizinkiler kaç yapıyor? motor 100lük yani son hızı kaçtır. Şimdiden yazayım da gelip son hızla mı gidecen...
  20. N

İnsan motorundan soğuduktan sonra hiçbir şey fayda etmez.

Evet arkadaşlar ben 5 ekimde yamahadan sıfır bir cygnus l aldım. ilk zamanlar memnundum ancak acemice kullanımımın motora zarar verdiğini düşündüm. sonraları da psikolojik olarak yada gerçek olarak motorun eski gücünden düştüğünü hissetmeye başladım. Bunun nedeni olarak ilk motorum oluşu ve bazı...

Yeni mesajlar