Kt 150 aksesuarlarıyla nasıl olur? Yarı yolda bırakır mı?

Merhaba arkadaşlar, uzun süre sonra forumda konu açıyorum. Hala yamaha cygnus l den başka bir motora geçiş yapamadım. Bu sıralar gene Mondial Kt 150 düşünüyordum ancak görüntüsü açısından sizce nasıl? Benim hoşuma gitse de bazı yakınlarım beğenmedi ve ya çin malı diye alma dediler. Bu motor beni üzer mi? İlk vitesli motor olacağı için, yokuşlarda performansı nasıldır? iki kişi çok mu yavaştır? Cygnus tan ona geçip yine performans yönünden pişman olur muyum acaba? Başta aksesuarsız olarak görüntüsü bir süreliğine çok mu kötü olur?

NOT:Forumdaki kt 150 başlığını sonuna kadar okudum, yine de konu açma gereği hissettim.

Yeni kasalarina oda son 2016 modeldir.

Balansor eklediler,eskiye gore biraz daha az yakar.çift egzoz,selesi rahattir,kalın lastikler vs.

Motosikleti
D400
Mondial kt 150 ile vulture arasında gidip geldim,

Belirtmek isterim ki ehliyeti yeni aldım sadece aylardır deli gibi araştırma sonucu elde ettiğmi verilere göre yazıyorum, motosikleti kullanmadım sadece canlı gördüm.

-Motor öyle çok karizmatik değil bana cılız geldi belki aksesuarlar ile kendini toplar.

-149 cc bir motor , 10,5 tork ve 8,6 kw güce sahip. açıkçası aksesuara ilave olarak artçı aldığın zaman iyi bir performans sağlayacağını düşünmüyorum. 1-2 k km yaptıktan sonra artçı ile aktif kullanacağım için bunları görünce vaz geçtim ben.

Eğer bütçen bu derecede ise Mondial Vulture almanı tavsiye edebilirim. 162 cc 12,0 tork 10,5 nm güce sahip. artçı olarak bindiğim bir motosiklet, zorlama ya da performans düşüşü yaşatmıyor. ayrıca aksesuarsız + aksesuarla kt150 den daha iyi gözüktüğünü düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar