Arama sonuçlarınız

1. O

Çalıntı mondial drif Marmara forum

Bugun şimdi istanbul bakırköy deki marmara forumdan beyaz mondial driftim çalınmıştırbeyaz 34 ba 2701 beyaz motorum çalınmıştır resimlerini atamıyorum telefondan yazıyorum gören duyan olursa haber verirse sevinirim
  2. O

23 Nisan korteji

Herkese merhabalar her özel bayramda olan kortfejler 23 nisandada var mı acaba herhangi birkonu yada reklam görmediğimden soruyorum (istanbulda)
  3. O

BARİYERLER

öncelikle herkese merhabalar bildiğimiz üzere ülkemizdeki bariyerler temas halinde ki bu normal bir elle dokunmada bile jilet gibi kesiyor bu tehlikenin bir çözümü olmalı bu konuda daha güvenlikli çarpma anında darbeyi emebilecek bir çeşit bariyer türü var mıdır? ikinci olarakta karayollarına...
  4. O

motosiklet pantolonu

Herkese merhabalar aşşağıda gördüğünüz motosiklet pantolonlarını almayı düşünüyorum acaba nasıllardır tech90 olan yazlık diğeri prosev kışlık ayrıca diğer sorum ben 28 beden pantolon gyiyorum şu aralarsa 30 da oluyor bunlardan hangi beden olur internetten almaya kalksak yoksa direk yerlerine mi...
  5. O

Elektroşok cihazı (yollarda korunma)

Herkese merhabalar malum uzun yol aksiyon arama isteklerimizin dur durak bilmemesi ve motorcuların yollarda atlattıkları tehlikeler üzerine ikizimle birlikte şok cihazı almayı düşünüyorduk özelliklede tenha yollarda köpek kovalamalarında bir kaç kişi uzaktan sesisnden korkuyorlar felan...
  6. O

Eğitim

herkese merhabalar yaklaşık bir hafta önce mondial drift motorumla yaz yağmurunda yerlerin ıslak olmasıyla virajda kaydım ve düştüm bugun bu bir hafta içinde iki kez bindim ve motor altımdan çekiliyormuş gibi hissediyorum virajlara giremiyorum ve istemsizce kendimi kasıyorum adeta motor sürmeyi...
  7. O

Lastikk!!!

öncelikle herkese merhabalar yağmurun yağışını aldırmayıp çıktım yolda bir iki kez kaydım ve en son kayışımda asfaltla buluştum şimdi soruma geçecek olursak motoruma lastik alıcam lastik ya michelin pilot street yada michelin pilot sport ancak sorunum şu ki michelin bayilerini aradığımda bz...
  8. O

arka fren

herkese merhabalar motorumun 3-4 gün önce arka freni basılmıyordu yani arka fren tutmuyor ve basılmıyordu sanki sıkışmış gibiydi 2 gün önce bakıma götürdüm orda dediler zincir yağı felan sıkışmış yaptılar fakat bu sabah biraz geziyim dedim ve çıktım fakat gene aynı şey arka fren tutmuyor daha...
  9. O

supermoto lar ülkemizde neden tutmuyor?

birçok çeşit motosiklet varken supermoto ülkemizde neden talep görmemektedir halbuki yollarımızada uygun çukurlardan rahat geçmek sıkışık trafikte bi kaldırım bi yol atlayıp zıplamak bakımından ve torkuyla felanda eğlendirebilecek bir tarz olan supermoto ülkemizde niçin tutulmuyor?
  10. O

lastik mi? eğitim mi?

Bugun motorumla gezerken fren yaparken istediğim yerde duramadığımı ve arka tekeri üç dörtkez kitledim tabi yavaş gittğimden pek birşey olmadı aslında bu ufak ufak kaydırmalar hoşuma bile gidiyor fakat duramıyorum ön frene basıyorum arkayada hafif basıyorum ama yinede emin olamıyorum durup...
  11. O

ehliyet sorunsalı

ehliyetimi almaya hak kazandım kağıtlarda hazır fakat randevu düşüremiyorum anlamadığım nokta ise ayın 3 ünde tekrar liste açılcak diyorlar giriyorum iem e 2 sinin gecesinde bu sefer ayın 5 ine kadar ful yazıyo bugun dün gene girdim bu seferde 11 ine kadar full dolu diyo motor garajda yatmaktan...
  12. O

RIDE (OYUN)

rıde oyununu geçenlerde motorcu muhabbeti hediye verirken bahsetmişti acaba aranızda oynayan var mı?
  13. O

kask konusunda kafam karışık

sayın motosiklet.net üyeleri kaskımı değiştirme düşüncelerim var fakat bu konuda sadece malzemenin carbon gibi şeyler olması gerektiğini biliyorum internettede bakarken agv nin bir termopilastik kaskı 500 küsür tl iken ls2 nin fiberglass kabuklu kaskı 400 küsür lira şimdi kafamı karıştıran nokta...
  14. O

Egzosumdan su geliyor

Arkadaşlar öncelikle merhaba akşam üstü de konu açmıştım fakat yine bir sorunla başınızı ağrıtmya geldim motorumu özledim dedim bi gidip bakayım garaja indim arkadaşlar felan çalıştırdım bire attım ileri git gel felan sonra farkettim ki alttan su gelmiş sonra biraz daha inceleyince egzosun...
  15. O

motorumu aldım akşamında araba çiğnedi

arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar dün sabah 9 da honda msx 125 imi gittim aldım arabaya yükledik herşey güzel güzel geldik ehliyete gittim geldim dedim dur bi çıkalım çıktık neyse sokakta sokağın başından sonuna gidip geliyorum bom boş sokakta arabanın teki önümde durdu ve yolcu...