ehliyet sorunsalı

ehliyetimi almaya hak kazandım kağıtlarda hazır fakat randevu düşüremiyorum anlamadığım nokta ise ayın 3 ünde tekrar liste açılcak diyorlar giriyorum iem e 2 sinin gecesinde bu sefer ayın 5 ine kadar ful yazıyo bugun dün gene girdim bu seferde 11 ine kadar full dolu diyo motor garajda yatmaktan paslandı en son ikizimin ehliyetiyle çıkıcam o olucak ben bu işten bişey anlamadım ne zaman hangi saatte girsem olur acaba bilgisi olan var mı?:pr::pr::pr::pr:

Aynı dertten muzdariptim. Hiç umudum yokken geçtiğimiz salı günü denedim ve 5 hazirana randevu buldum ve aldım. Öğleden sonra saatleriydi sanırım.

Super Moderator
Farklı bir ilçeden almayı deneyin. Nereden aldığınızın bir önemi yok, boş bulduğunuz yere dadanabilirsiniz.

ehliyetimi almaya hak kazandım kağıtlarda hazır fakat randevu düşüremiyorum anlamadığım nokta ise ayın 3 ünde tekrar liste açılcak diyorlar giriyorum iem e 2 sinin gecesinde bu sefer ayın 5 ine kadar ful yazıyo bugun dün gene girdim bu seferde 11 ine kadar full dolu diyo motor garajda yatmaktan paslandı en son ikizimin ehliyetiyle çıkıcam o olucak ben bu işten bişey anlamadım ne zaman hangi saatte girsem olur acaba bilgisi olan var mı?:pr::pr::pr::pr:

Aynı durum benim de başıma gelmişti meğer bişeyin son müracat günü benim ehliyet aldığım zamana denk gelmiş 5 gün aynı senin durumunda denedim durdum 6. gün bi baktım sistem gayet normal kasılmadan çalışıyo randevumu şıkır şıkır aldım üstünden 2 saat geçti baktım hala boş can havliyle aldığım randevumu iptal edip daha uygun bi saatte aldım sakın umudunu kaybetme

Hocam gün içinde abuk sabuk saatlerde deneyin, 2-3 saatte bir control edin bomboş denk gelip en zor yerlerden 1i olan kadıköyden randevu almıştım ben

Arkadaşlar sistem saat 08.30 ile 09.00 arasında açılıyor ve yarım saatte doluyor,eğer bu saat aralığını geçirirseniz randevu alamazsınız,

Bu arada oturduğunuz ilçeden almak zorunda değilsiniz istediğiniz il ve ilçeden alabilirsiniz.

Kesinlikle sabah 8 buçuktan başlayıp 9'a kadar f5 atın bakın, çok çabuk doluyor bilginiz olsun. yukarıdaki arkadaş yeterince vermiş bilgiyi ama tescilli doğru bilgidir, ehliyetini almak isteyenlere duyurulur :D

büyük şehir dert. arkadaşım benden 2 hafta önce sertifikasını aldı, ama o ehliyeti aldığında benim ehliyet 2 haftalıktı :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar