Lastikk!!!

öncelikle herkese merhabalar yağmurun yağışını aldırmayıp çıktım yolda bir iki kez kaydım ve en son kayışımda asfaltla buluştum şimdi soruma geçecek olursak motoruma lastik alıcam lastik ya michelin pilot street yada michelin pilot sport ancak sorunum şu ki michelin bayilerini aradığımda bz motor lastiği satmıyoruz diyorlar bende bu lastikleri nerden nasıl bulurum istanbul güngörende oturuyorum buralara yakın nerelerde bulabilirim?

Ne yaparken 2 defa kayıp 3.de asfaltla bulustugunu sorabilir miyim ?

Michelin almayın su kanallı lastikler kışın karda buzda pek güvenli olmuyor. Aslında virajda su birikintisine denk gelirseniz de kaydırmayacağına hiç inanmıyorum michelin de olsa. Dişli tipte bir lastik alın. Yavaş yavaş kış mevsimine doğru ilerliyoruz. IRC NR-50 Winter grip lastik alın mesela CST(Ceset) marka lastiklerden sonra mükemmel gelir.

Ne yaparken 2 defa kayıp 3.de asfaltla bulustugunu sorabilir miyim ?

yolda giderken ilk önce ışıklardan sola dönerken arkası bir kez kaydı ikincisindeyse sağa viraja girerken yolun ortasiından girmek istemedim yolun sağına yanaşmaya çalışırken ani bir gaz açmayla kaydı heralde

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------

Michelin almayın su kanallı lastikler kışın karda buzda pek güvenli olmuyor. Aslında virajda su birikintisine denk gelirseniz de kaydırmayacağına hiç inanmıyorum michelin de olsa. Dişli tipte bir lastik alın. Yavaş yavaş kış mevsimine doğru ilerliyoruz. IRC NR-50 Winter grip lastik alın mesela CST(Ceset) marka lastiklerden sonra mükemmel gelir.

bugun bu ıslak yerde kaydıktan sonra karda buzda sürme özgüvenimi kaybettim en azından ıslakta kaymayan olsa bana yetebilir diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar