Eğitim

herkese merhabalar yaklaşık bir hafta önce mondial drift motorumla yaz yağmurunda yerlerin ıslak olmasıyla virajda kaydım ve düştüm bugun bu bir hafta içinde iki kez bindim ve motor altımdan çekiliyormuş gibi hissediyorum virajlara giremiyorum ve istemsizce kendimi kasıyorum adeta motor sürmeyi unutumuş gibi ve fazla çekimser korkak sürdüğümü hissediyorum biraz rahatlamak için eğitim almak istiyorum yamaha riding academy nin 1. seviyesi mi daha iyidir yoksa ikinci mi yaklaşık 750 km tecrübem viteslide 2000 km scooterda vardı benim için 1 mi uygundur 2 mi yada siz hangisini tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler.

Eğitim almadıysanız en baştan başlamak en doğrusu. Ne kadar biliyorum desenizde öğrenilmiş yanlışları kırmak gerekli işin doğru noktalarına ağırlık vererek...

Düzgün lastik alıp, bi otoparkta slalom, frenleme falan çalışsan daha faydalı olur gibi geliyor. Bütçen varsa lastik ve eğitim al da, yoksa ben olsam lastiğe yatırım yapardım. Sonuç itibari ile Rossi de olsan o lastik kayacak. Rossi toparlar da seni bilemem.

Son düzenleme:
Yasadiklarim cok normal virajda altindan hali cekilmis gibi olur motor dengesizlesir sebebide viraj icinde korkudan gazi acmaman.. nezaman kontrayi verip yatirdiktan sonra gazi hafif acar cikisi gordugunde tempoyu acarsin ozaman korkularin gider..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar